Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce este Mircea Geoană un personaj foarte toxic în opinia jurnalistului, scriitorului și activistului Valeriu Nicolae (VIDEO)

Potrivit lui Valeriu Nicolae, cunoscut jurnalist, scriitor și activist pentru drepturile omului, Mircea Geoană, fostul președinte al PSD, acum candidat independent la președinția României, este „fiul unuia dintre cei mai influenți generali comuniști cu relații senzaționale cu Securitatea, unul dintre “băieții deștepți” ai lui Năstase (cel mai corupt șef de guvern), prietenul lui Vântu, Rizea și Vanghelie (elitele mafiote ale României) și un om foarte apropiat de fostul DIE acum SIE, lacom, cu un doctorat care pute îngrozitor, cu un apetit uriaș pentru nepotism și lux, Geoană nu este o alternativă pentru România ci un blestem.”

De ce este Mircea Geoană un personaj foarte toxic în opinia jurnalistului, scriitorului și activistului Valeriu Nicolae (VIDEO)
Comentează 0

Într-un reel care a devenit virat pe Facebook, activistul susține că dacă Mircea Geoană ar deveni președintele României, ar pleca din țară. „Dacă se întâmplă treaba asta, eu într-o proporție foarte, foarte mare o să plec. Mircea Geoană este un om foarte toxic. Este fiul unui fost general foarte, foarte apropiat de Ceaușescu, extrem de influent în lumea generalilor, inclusiv a generalilor de Securitate, un tip care s-a plătit pe el cu 10.000 de euro pe lună, dintr-un ONG unde era președinte, cu relații foarte dubioase, începând de la Rizea, care e fugar în Moldova și cu legături îngrozitoare cu tot felul de mafioți, Vanghelie, care... care este. Nevastă-sa, senzațional de norocoasă la tot felul de contracte de închiriere, cu tot felul de firme care de care mai dubioase de Securitate, israeliene, americane, cu contracte super sănătoase cu statul...”

Foto: Arhiva

Intrați AICI pentru VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite