Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Casă incendiată de un trăsnet la Sânleani (FOTO)

Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină, în această dimineața, în jurul orei 5, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Sânleani.

Casă incendiată de un trăsnet la Sânleani (FOTO)
Comentează 0

„Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Livada.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului casei, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, flăcările pornind din spatele casei, de la acoperișul unei anexe gospodărești a casei.

După aproximativ 3 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la încăperile locuinței. Totodată, a fost protejată de flăcări și casa învecinată, aflată în imediata proximitate.

A fost afectat acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de producere a a incendiului a fost stabilită ca fiind trăsnetul”, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite