Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arta fotografică a cucerit din nou Aradul!

Arta fotografică a cucerit din nou Aradul!
Comentează 0

În 16 octombrie 2024, FotoClubPro Arad a vernisat expoziția celei de-a XIII-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică, la Galeria Clio, din Arad.

 Evenimentul, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și Complexului Muzeal Arad, a adus împreună, prin fotografiile expuse, artiști din mai multe țări.

 

În deschidere, președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc, a ținut să mulțumească tuturor celor implicați, atât artiștilor participanți, cât și partenerilor locali, subliniind importanța acestui salon internațional pentru comunitatea fotografică și culturală.

Călin Andra, vicepreședintele FotoClubPro Arad și coordonatorul comisiei de jurizare, a vorbit  despre calitatea fotografiilor înscrise în concurs, care a crescut de la o ediție la alta.

 

 Concursul a inclus două teme libere, color și monocrom, unde talentul fotografilor din cele 22 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Egipt, Franța, Germania, India, Israel, Italia, Japonia, Lituania, Malta, Moldova, Norvegia, Polonia, Qatar, România, Rusia, Ucraina și Ungaria, s-a făcut remarcat.

 

Cu o selecție atentă de lucrări, expoziția aduce în fața publicului o diversitate fascinantă de perspective artistice. Fotografiile premiate au fost incluse într-un album, oferit participanților și vizitatorilor prezenți la vernisaj.

 

Expoziția rămâne deschisă până duminică. 27.10.2024, așa că, dacă te pasionează fotografia sau doar vrei să-ți încânți privirea cu imagini deosebite, merită să faci o vizită la Galeria Clio și să te lași purtat printr-un univers de imagini captivante din întreaga lume.

 

 

Galerie foto (64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite