Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Accident cu cinci mașini la Podgoria. Un șofer a fost resuscitat de paramedici și transportat la spital / UPDATE: Bărbatul a murit în drum spre spital

Un accident rutier s-a produs în aceasta după-amiază, în jurul orei 13:55, în municipiul Arad - Zona Podgoria.  Au fost implicate cinci autoturisme. A intervenit descarcerarea cu 3 Subofițeri și un echipaj SAJ. Victima (bărbat, în jur de 45 ani) era în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ.

(VIDEO) Accident cu cinci mașini la Podgoria. Un șofer a fost resuscitat de paramedici și transportat la spital / UPDATE: Bărbatul a murit în drum spre spital
Comentează 0

Update 1 Bărbatul a murit în drum spre spital

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Iuliu Maniu, spre Podgoria, a intrat în coliziune cu 4 autoturisme care staționau la semaforul electric. După impact, autoturismul în cauza a ricoșat și a intrat în coliziune cu un semafor electric din intersecție. Conducătorul autoturismului în cauză a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a celorlalți șoferi implicați a relevat faptul că niciunul nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Potrivit medicilor, bărbatul a murit în ambulanță. 


În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost extrasă din autoturism de către pompieri. 

Vineri 7 mai, în jurul orei 14, conducătorului unui autoturism Volkswagen i s-a făcut rău în momentul în care a intrat în sensul giratoriu de la Podgoria, autoturismul venind din direcția Micalaca. Volkswagenul s-a ciocnit de un copac din partea stângă a intersecției și a antrenat în carambol înca patru autoturisme.

Un Volkswagen, o Dacie, un BMW, și un Audi.

Bărbatul a fost resuscitat de paramedici. 

Victima se află în stare de inconștiență.  A fost preluată de echipajul medical SAJ  și a fost transportată de urgență la UPU.

 

Vasile Zărăndan

Claudia Gavra

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite