Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA vine cu un punct de la Sf. Gheorghe, după o remiză albă cu Sepsi

UTA se întoarce acasă cu un punct de la Sf. Gheorghe, în urma unei remize albe cu Sepsi. A fost un meci de luptă, în urma căreia echipa arădeană îşi consolidează poziţia în clasament, rămânând pe locul al IV-lea, în zona de play-off, cu 16 puncte acumulate.
 

De remarcat suporterii arădeni care au dominat aproape tot timpul în duelul cu susţinătorii gazdelor.

UTA vine cu un punct de la Sf. Gheorghe, după o remiză albă cu Sepsi
Comentează 0

Prima repriză a fost una echilibrată, cu puţine faze de poartă, în care UTA a părut să-şi domine teritorial adversarii, însă la capitoul ocazii de a marca Sepsi a reuşit să se impună. Prima şansă de a a înscrie vine pentru gazde în minutul 11, când lansat pe o poziţie viitoare Luckassen intră în suprafaţa de pedeapsă şi trage la poartă, dar Iacob se opune deschiderii scorului. În minutul 24, acelaşi Iacob reuşeşte să intervină salvator pentru Bătrâna Doamnă, respingând un şut expediat de Golofca. Un minut mai târziu, UTA are prima ocazie. Roger jr. primește în careu, îi trimite la Hora, acesta trage, însă vine rândul lui Ispas, portarul celor de la Sepsi, să intervină, astfel la pauză scorul a rămas 0-0.

În repriza secundă, UTA a cedat iniţiativa, încercând să-şi surprindă adversarii pe contraatac, lucru care nu i-a prea ieşit. În minutul 59, Sepsi are o mare oportunitate de a marca prin Bojic care reia din prima, dar nu nimereşte poarta lui Iacob. În minutul 70, echipa din Sf. Gheorghe putea marca din nou, în urma unei mingi bâjbâite în careul Bătrânei Doamne.

Bărbuț reia cu umărul în transversală o centrare venită de la Ispas, balonul ajunge la Luckassen, acesta este blocat de Baravykas, Bărbuț recuperează însă, dar în loc să tragă la poartă driblează şi pierde mingea. Opt minute mai târziu, Ubbink pasează către Isac, acesta reia din alunecare, dar pe lângă bara din dreapta, iar scorul avea să rămână 0-0.

În cele ce urmează vă prezentăm loturile celor două formaţii, pregătite de Leo Grozavu, respectiv Laszlo Balint.

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Fofana (Dimitrov), Mitrea, Ispas – Aganovic, E. Gonzales, Ashkovsski (Bărbuţ) – Golofca (Ştefănescu), Luckassen (Tincu), Bojic (Chunchukov).

Rezerve: Began – A. Dumitrescu, Tincu, K. Tamas, Chunchucov, Bărbuț, Ștefănescu, Dimitrov, De Sousa.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha (Medjimorec), Vorobjovas (Passaglia) – Roger jr. (Antal), Ubbink, Isac – Hora (Dangubic).

Rezerve: Balauru – Tomozei, Ilie, Medjimorec, Passaglia, Antal, Mercioiu, Bustea, Dangubic.

Arbitri: Sebastian Colțescu (la centru) – Marius Badea, Vlad Bârlădeanu (la cele două tuşe); Viorel Flueran (rezervă).

Observatori: Marian Salomir (FRF) şi Marian Ivan (LPF)

Foto: Arhivă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite