Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA câştigă cu 1-0 la Mediaş şi urcă pe PODIUMUL Ligii I

UTA câştigă cu 1-0 în deplasare, dar în faţa propriilor suporteri care s-au deplasat în număr destul de mare la Mediaş şi s-au făcut... bine auziţi. Arădenii urcă astăzi, după a III-a victorie consecutivă fără gol primit, pe poziţia a III-a a clasamentului Ligii 1, cu 14 puncte din şapte meciuri şi cu un golaveraj de 7-3, mai bun decât cel al botoşănenilor care au coborât pe locul al IV-lea.

Golul victoriei avea să vină însă abia la finalul partidei, când tânărul Miculescu reia frumos în plasă balonul pasat de nou intratul Liviu Antal (o nouă schimbare reuşită a lui Laszlo Balint).

UTA câştigă cu 1-0 la Mediaş şi urcă pe PODIUMUL Ligii I
Comentează 0

Prima repriză a fost una echilibrată, cu puţine ocazii, dar parcă cu Bătrâna Doamnă mai motivată, având în vedere că o victorie o ducea pe podimul Ligii I. În dreptul UTA-ei trecem două cartonaşe galbene, luate de fundaşii centrali, Erico (minutul 16) şi Benga (în minutul 36), dar şi ocaziile lui Roger şi Dangubic. În minutul 21, Dangubic îi pasează bine lui Roger la marginea careului, dar brazilianul trage peste poartă. În minutul 42, acelaşi Dangubic îl serveşte foarte bine pe Ubbink, însă olandezul trage pe lângă poartă, ratând o bună ocazie de a deschide scorul. De cealaltă parte, Gazul trece pe lângă gol în minutul 20, când Irobiso reia frumos cu capul mingea venită dintr-o centrare reuşită de Deaconu, însă albanezul Batha este la post, respingând de lângă linia porţii. Nu trebuie uitat însă nici cartonaşul galben încasat de Moura, în minutul 43, după o intrare întârziată la Roger.

UTA înscrie în minutul 90

Repriza a doua începe în aceeaşi notă, cu UTA care încearcă mai mult, dar care domină steril până în ultimul minut. Batha reia cu capul, în minutul 52, o centrare venită de la Vukcevic,  dar mingea trece peste poartă. Ubbink ratează şi el în minutul 57, când ajunge într-o poziţie bună în urma unui contraatac. Miculescu are la rândul său o mare ocazie în minutul 82, când reia periculos cu capul, după un corner executat de Batha. Un minut mai târziu, Vukcevic recuperează întoarce balonul la 15 metri, Batha trage pe jos, iar Hora deviază balonul, din păcate pe lângă poartă. În minutul 90 însă, Antal vine în viteză pe dreapta, pasează în fața porții unde Miculescu trimite cu latul în plasa porţii lui Vâlceanu. Un gol de trei puncte care duce UTA pe podium.

De cealaltă parte, trebuie menţionate ocaziile avute de Lixandru, în minutul 67, după o lovitură liberă executată de Deaconu, Chamed, în minutul 84, care trage puternic de la 30 de metri, dar Iacob respinge în corner şi acelaşi Chamed în minutul 86, care reia din careu pe lângă poartă.

La capitolul cartonaşe, Batha „reuşeşte” să ia al patrulea galben în minutul 61, şi va lipsi în etapa următoare, când UTA se va bate cu Rapidul. La rândul său Baravykas este atenţionat tot cu galben, în minutul 74.

În încheiere vă prezentăm loturile celor două echipe, antrenate de Mihai Teja, respectiv Laszlo Balint.

Gaz Metan: Vâlceanu – Romeo (Alceus), Matricardi, Filip, Velisar (Trif) – Gabriel, Iancu (Lixandru) – Chamed, Deaconu (Smola), Grădinaru – Irobiso (Sarr);

Rezerve: Buzbuchi; R. Trif, Yuri, Alceus, Lixandru, Gaspar, Ciocan, Sarr, Smola.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas (Shlyakov) – Batha (Vorobjovas), Passaglia – Ubbink (Medjimorec), Roger (Antal), Miculescu – Dangubic (Hora);

Rezerve: Balauru; Tomozei, Medjimorec, Shlyakov, Bustea, Vorobjovas, Isac, Antal, Hora.

Partida a fost arbitrată de Nicuşor Flueran (Craiova) – la centru, ajutat la cele două tuşe de Alexandru Cerei (Cluj) şi Adrian Popescu (Craiova), în timp ce arbitru de rezervă a fost  Rareș Vidican (Satu Mare). În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost: Vasile Bratu (Slobozia) – FRF şi Bogdan Buhuș  (Bârlad) – LPF.

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite