Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA îşi întăreşte atacul cu muntenegreanul Stefan Milosevic

Stefan Milosevic a semnat cu UTA. Atacantul muntenegrean în vârstă de 26 de ani a fost prezentat într-o conferință de presă susținută la Arena Francisc Neuman și va face deplasarea în Turcia acolo unde roș-albii se vor cantona până pe 14 ianuarie, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.

UTA îşi întăreşte atacul cu muntenegreanul Stefan Milosevic
Comentează 0

Milosevic s-a născut pe 23 iunie 1996 la Niksic, iar primul contract de profesioniști l-a semnat cu Buducnost Podgorica. A mai trecut în carieră pe la Rudar Pljevlja, FK Lovcen, Kom Podgorica și Iskra în țara natală, Waasl-Beveren în Belgia, Riga în Letonia și Kiryat Shmona în Israel. La Arad a ajuns de la Buducnost pentru care a evoluat în acest sezon în 16 partide, a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive. Tot în acest sezon, alături de formația muntenegreană. Milosevic a jucat în 4 meciuri în preliminariile UEFA Conference League.

Pentru naționala țării sale, noul atacant al UTA-ei a evoluat pentru toate grupele de juniori și tineret. A debutat în reprezentativa de seniori pe 2 iunie 2021 în meciul cu Bosnia și Herzegovina, iar 3 zile mai târziu a evoluat o repriză și împotriva Israelului. 

În palmares are un titlu de campion în 2020 cu Riga, dar și o Cupă a Muntenegrului cu Rudar Pljevlja, în 2016. 

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite