Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

POLIȚIA contra MOM cu JAGUAR pe B-dul Revoluției

POLIȚIA contra MOM cu JAGUAR pe B-dul Revoluției
Comentează 19

În ploioasa dimineață de sâmbătă, 21 noiembrie, în jurul orei hiperghinioniste 11,30, o fascinantă arădeancă cu vârsta în jur de 30 de ani și care conducea un Jaguar la fel de seducător, în vreme ce rula cu rasatul autoturism pe B-dul Revoluției spre Noua Catedrală Ortodoxă, lăsând în urmă nori tulburători de parfum Hypnotic Poison, când a ajuns în drept cu barul Phoenix (fostul Hazard), s-a pomenit plesnită în partea dreaptă (a automobilului) de către o mașină a Poliției, tânărul polițist fiind și el probabil hipnotizat de atâta risipă de splendoare ieșită la plimbare, încât s-a întors pe loc (la 180 grade, adică) cu ditamai Dacia Logan din dotare, desigur pentru a mai privi odată în față ”frumusețea pe calul ei negru”(sic!), cum ar spune într-o atare situație filozoful idealist german Georg Wilhelm Friedrich Hegel.

Din câte mi-a povestit apoi, cu glasul ei fermecător-graseiat MOM, eleganta șoferiță a Jaguarului, doar o prietenă a dânsei, la fel de cochetă și stilată, dar aflată pe bancheta din spate a autoturismului, a fost puțin afectată de brutalitatea mașinii poliției.

În rest, ca de obicei, societățile de asigurare, care bag mâna în foc că nici măcar nu au pus mâna în viața lor pe ”Prelegeri de Estetică” ale pomenitului filosof neamț, vor fi cele care vor achita nota de plată a urmărilor seducției pe patru roți.   

 

Vasile de Zarand         

 

P.S. Sunt curios cum ”va suna” comunicatul Biroului de Presă al IPJ Arad, însă sunt convins că va fi, dacă va fi, (”wenn es sein wird”, vorba lui Hegel!) cu muuuuuuult mai prozaic.                                                                                                                                                                                                        

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite