Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA 2008 s-a clasat pe locul secund, în grupa B, la Turneul zoanal de la Cluj, în campionatul de juniori E, U11

Insuficient însă pentru a se califica mai departe la Turneul final, având acest drept doar echipa clasată pe primul loc. Această echipă este Academia ” Luceafărul ” Cluj, învingătoare în finala de astăzi cu 5-1 împotriva câștigătoarei seriei B , Transilvania Bistrița. )

UTA 2008 s-a clasat pe locul secund, în grupa B,  la Turneul zoanal de la Cluj, în campionatul de juniori E, U11
Comentează 1

Primul meci al arădenilor s-a terminat cu victoria  elevilor lui  Herman si Diarra cu Sporting Recea  După ce primele 15 minute s-au încheiat cu scorul de 0-0, portarul arădean Contra a fost eliminat , acesta fiind înlocuit cu un jucător de câmp. Recea a făcut 2-0, apoi Cristian Bota și Lucas Glevan au reușit să egaleze , 2-2 , scor cu care s-a încheiat timpul regulamentar. la final UTA 2008 câștigând cu 5-4.

Astăzi, în al treilea meci din grupă, UTA 2008 a câștigat categoric în fața celor de la Atletico Zalău cu scorul de 5-2, prin golurile înscrise de Dronca 2, Popa Leca Andrei, Glevan și Corchiș

Tot astăzi, în meciul decisiv UTA 2008 a fost învinsă la limită, 1-2 , de către Transilvania Bistrița. Bistrițenii au condus cu 2-0, iar Andrei Popa -Leca a redus din diferență , insuficient pentru a se califica mai departe.

 ” Am fost mereu peste ei, însă ratările exasperate ale elevilor nostri au făcut ca să perdem șansa de a juca în finală”, a declarat profesorul Ioan Herman. 

Mâine , cealaltă echipă arădeană, Atletico Arad 2009 , participantă alături de alte 7 echipe la același Turneu zonal, desfășurat la Ghiroda, va trebui să învingă pe CSM Reșița cu scorul de 7-0, pentru a o depăși pe Universitatea Craiova în clasament și pentru a juca finala.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite