Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR-PLUS vrea să distrugă Piața Mihai Viteazul

Piața Mihai Viteazul este fără doar și poate principala piață din municipiu, pragul acesteia fiind trecut zilnic de aproximativ 1.500 de cumpărători și comercianți. Acest lucru nu pare însă să conteze pentru candidații USR-PLUS, care vor să o distrugă.

USR-PLUS vrea să distrugă Piața Mihai Viteazul
Comentează 8

Candidatul Curcanu, mai precis Dorian Curcanu, aflat pe locul al patrulea pe lista de consilieri a USR-PLUS, a declarat astăzi, cu prilejul lansării „programului de guvernare locală” a formațiunii sau formațiunilor pe care o/le reprezintă, că acolo trebuie să fie o parcare subterană. Nimic de zis, Aradul are nevoie de noi locuri de parcare, mai ales zona centrală, dar nu cu prețul distrugerii Pieței Mici, nu cu prețul distrugerii producătorilor și comercianților care își câștigă traiul vânzându-și acolo produsele, nu cu prețul privării unui număr important de arădeni de produsele tradiționale, locale care se vând acolo.

Din păcate, se pare că aceștia sunt candidații USR-PLUS, în care unii și-au pus la un moment dat speranțele, oameni care dacă vor fi votați de arădeni au de gând să distrugă cea mai importantă piață a Aradului.

Foto: captură video USR Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite