Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un om de afaceri arădean face dezvăluiri incendiare despre fiica presupusului criminal din Caracal

Un om de afaceri din Arad face dezvăluiri uluitoare. Fiica lui Gheorghe Dincă le-ar fi promis unor oameni de afaceri italieni că le va face rost de fete. Conform realitatea.net care citează adevarul.ro, Femeia ar avea o relație cu un italian și ar deține mai multe terenuri de vânătoare din Arad, scrie adevărul.ro. În trecut, ar fi fost cercetată pentru furt, după ce a delapidat o farmacie veterinară din Timişoara în care lucra. Potrivit sursei citate, italienii sunt dispuși să depună mărturie în acest sens. Daniela Dincă a refuzat să comenteze acest subiect și a precizat că avocatul familiei va reveni în cel mult două zile cu răspunsuri.

Un om de afaceri arădean face dezvăluiri incendiare despre fiica presupusului criminal din Caracal
Comentează 0

Nicolae Cilan este un om de afaceri din Arad care a povestit pentru jurnaliștii de la adevărul.ro că, Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, ar avea o relație de concubinaj, cu un italian pasionat de vânătoare, care face afaceri în România. 

„Prin cercul de prieteni pe care îl aveam am întrebat şi nu mai ştiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. (...) până la urmă le-a dat o sumă de bani ca să cumpere acest domeniu de vănătoare, care a rămas tot pe numele celui de la care l-a cumpărat. Domnul Albiero putea să devină proprietar, doar că banii plătiţi nu au fost chiar curaţi”, a povestit el.
Mai mult, omul de afaceri susține că fiica lui Gheorghe Dincă ar fi fost acuzată de furt, ba chiar a existat și o plângere în acest sens care, ulterior a fost retrasă contra unei sume de bani. 

„Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul.(...) S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea”, povestește omul de afaceri pentru adevarul.ro.
Totodată, el spune că fiica presupusului ucigaș din Caracal le-ar fi spus oamenilor de afaceri italieni, care veneau în România să apeleze la ea pentru orice problemă. Mai mult, acesta susține că Daniela a fost văzută cu mai multe fete tinere prin Italia. Acum, italienii sunt dispuși să depună mărturie în fața autorităților. 
„Are proprietăţi cumpărate de Albiero pe numele ei. Ar trebui să verifice autorităţile de unde a avut Daniela bani să cumpere terenuri, ea fiind îngrijitoare de bătrâni în Italia. Eu sunt anchetat de Fisc pentru fiecare leu”, mai povestește Cilan pentru adevărul.ro.
Jurnalistii de la „Adevărul” au reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu însă aceasta refuzat să comenteze cazul, și a precizat că în cel mult două zile, familia va exprima un punct de vedere. 

Citește aici mai multe detalii: https://www.realitatea.net/un-om-de-afaceri-aradean-dezvaluiri-incendiare-despre-fiica-presupusului-criminal-din-caracal_2210581.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

https://adevarul.ro/locale/timisoara/exclusiv-afacerist-aradean-rupe-tacerea-doi-italieni-dispusi-declare-fiica-criminalului-caracal-le-a-propus-faca-rost-fete-1_5d427cd3892c0bb0c612d821/index.html

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite