Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficant de droguri din Arad, prins cu „marfa” în mașină și ulterior arestat preventiv

Ieri, 29 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de efectuarea fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Traficant de droguri din Arad, prins cu „marfa” în mașină și ulterior arestat preventiv
Comentează 0

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, bănuitul a fost prins în flagrant delict, în timp ce deținea, în autoturismul cu care se deplasa, în scopul comercializării, aproximativ 1 kilogram de substanță cu efect psihoactiv 2-MMC.

De asemenea, au fost desoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 400 de euro, 22.667 de lei și 40 de dinari. În urma testării cu aparatul DrugTest, bănuitul a prezentat răspuns pozitiv la drog de mare risc – cocaină.

În cauză s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive, consumatorilor din municipiul Arad. Au fost puse în aplicare si două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitatea a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroului Tehnic și de Criminalistică al D.I.I.C.O.T. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Scrie un comentariu

trimite