Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TNL lansează proiectul „Fantasticii”; tinerii liberali vor să fie mai aproape de arădeni

Membrii TNL Arad lansează proiectul „Fantasticii”, pentru a fi cât mai aproape de arădeni. Aceștia promit că „Echipa fantasticilor” va acționa pe trei axe, sportiv, administrativ și social.

TNL lansează proiectul „Fantasticii”; tinerii liberali vor să fie mai aproape de arădeni
Comentează 13

Proiectul a fost lansat astăzi pe ștrand, în prezența lui Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, președinte al Organizației Municipale PNL Arad și candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului, viceprimarului Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Organizației municipale PNL Arad și prim-vicepreședintei OFL România, Geanina Pistru. „Lansăm astăzi un proiect fantastic. Este un proiect care are două coordonate, energie și încredere, pentru că este important să câștigăm încredere. Astăzi, proiectul nostru demarează cu echipa din municipiu și echipa din județ. Ideea colegilor de la tineret a fost să dea o utilitate tinerilor, un motiv de a fi împreună, pe lângă latura politică. Suntem alături de ei și credem că numărul tinerilor care vor participa la astfel de acțiuni și vor intra în contact cu politica va fi mare”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Consilierul municipal Patricia Dinga, președintele Organizației Județene TNL Arad, a spus apoi câteva cuvinte despre proiect. „Prin campania pe care o lansăm astăzi vrem să aducem plus valoarea și să înfrumusețăm Aradul. Decebal Fordon, președintele TNL Municipiul Arad se va ocupa de axa socială, Bogdan Faur, prim-vicepreședintele TNL Arad se va ocupa de axa administrativă, iar președintele executiv al TNL Arad, Denis Bot, de axa sportivă. Vom avea și un microbuz cu care ne vom deplasa. Suntem o echipă de intervenție. Dacă aveți nevoie de noi, venim să vă ajutăm”, a spus Patricia Dinga.

Decebal Fordon a ținut să menționeze că tinerii liberali își doresc să vină în sprijinul persoanelor defavorizate, a persoanelor de vârsta a treia, dar și a copiilor instituționalizați. „Vom pune accent mai mult pe partea personală, aceea de a fi împreună cu cei care au nevoie de noi, de a petrece timp împreună cu ei”, a spus Fordon.

Bogdan Faur a promis că membrii TNL se vor implica și în acțiuni de înfrumusețare a spațiilor din fața blocurilor, dar numai împreună cu arădenii. „Ne vom lua uneltele și vom acționa împreună cu arădenii”, a ținut să menționeze Faur.

La rândul său, Denis Bot a vorbit despre partea sportivă a proiectului. „Pentru noi, tinerii, sportul este foarte important. Avem energie și trebuie consumată. Îi invităm pe arădeni în cartierele municipiului, să jucăm împreună fotbal și volei.  Vom avea și cursuri de dans”, a spus Bot.

În încheiere, Geanina Pistru a ținut să spună că organizația de seniori a fost și este alături de TNL în această acțiune. „Este un proiect minunat. Am fost și suntem alături de ei, îi susținem în tot ceea ce vor să facă. Vrem să dovedim că se poate și toți trebuie să conștientizăm că putem face ceva pentru acest oraș pe care îl iubim”, a afirmat Geanina Pistru.  

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite