Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Terenul propriu, din nou un handicap: UTA-Hermannstadt 0-1

UTA eşuează în încercarea de a lega trei victorii în play-out. După meciurile cu Viitorul (acasă) şi Dinamo (în deplasare), câştigate cu 1-0, Bătrâna Doamnă se împiedică cu Hermannstadt, fiind învinsă cu 0-1 pe Stadionul Francisc Neuman. Terenul propriu se dovedeşte din nou un handicap pentru arădeni, care pierd iar puncte acasă, la fel cum s-a întâmplat în cele mai multe jocuri disputate acasă în sezonul regulat.

Terenul propriu, din nou un handicap: UTA-Hermannstadt 0-1
Comentează 0

În prima repriză, cele mai mari ocazii le-au avut jucătorii de la Hermannstadt, însă şi UTA s-a apropiat de câteva ori periculos de poarta adversă. Prima ocazie o consemnăm în minutul 15, când Roger jr. trage din afara careului, dar mingea trece pe lângă poartă. Replica oaspeţilor vine în minutul 22. Sîntean execută o lovitură liberă, dar Balauru este la post şi prinde. Trei minute mai târziu, Hermannstadt punctează din nou la impresia artistică, dar şutul lui Matricardi loveşte bara. În minutul 34, Sîntean are o nouă ocazie, dar Balauru se opune şi de data aceasta deschiderii scorului. În minutul 37 însă, UTA ameninţă şi ea poarta adversă, dar Roger jr. nu reuşeşte să înscrie, pentru că Figueiredo respinge cu piciorul. În ultimul minut regulamentar, Hermannstadt are o nouă ocazie bună de a înscrie. Petrescu primeşte o centrare, dar nu nimereşte cadrul porţii, astfel încât la pauză scorul rămâne 0-0.

Repriza secundă se desfăşoare cam în aceeaşi notă, cu Hermannstadt mai periculoasă. Astfel, golul care a venit aproape natural în minutul 50. Belu Iordache centrează frumos, iar Petrişor Petrescu avea să stabilească rezultatul partidei, împingând mingea în plasă dintr-o poziţie foarte grea. Şase minute mai târziu, UTA se află la un pas de egalare, dar Roger jr. se crede la un meci de rugby şi trage de la câţiva metri de poartă pe deasupra, cu toate că era mult mai uşor să trimită în poarta goală. Pe final, în minutul 85, oaspeţii au o nouă ocazie. Dâlbea reia din corner, dar balonul loveşte transversala, spre norocul UTA-ei.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de antrenorii Laszlo Balint şi Eugen Beza.

UTA: Balauru - Shliakov, Ilie, Erico, Simo (Peteleu) – Miculescu (Petre), Albu (Hora), Vorobjovas, Rusu (Bustea) - Roger, Antal (Voinea). Pe bancă: Iacob - Peteleu, Melinte, Bustea, Roșu, Buhăcianu, Hora, Petre, Voinea.

Hermannstadt: Figueiredo – Mățel (Dâlbea), Stoica, Matricardi, Opruț – Belu (Scarlatache) Iordache, Alhassan, Addae – Petrescu (Sebaihi), Bagaric (Vieira), Sintean (Yazalde). Pe bancă: Pop - Scarlatache, Pinto, Sebaihi, Vodă, Aralica, Vieira, Aosman, Dâlbea, Yazalde.

Partida a fost arbitrată de Marian Barbu (Făgăraș) – la centru, ajutat de tuşierii Vladimir Urzică (Piatra Neamț) şi Tunyogi Ferencz (Zalău), în timp ce arbitru de rezervă a fost Viorel Flueran (Craiova). În ceea ce-i priveşte pe observatori, trebuie spus că aceştia au fost Nicolae Grigorescu (Timișoara) - observator arbitri şi Dan Potocianu (Timișoara) – observator de joc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite