Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tendințe de iarnă 2022 - lasă-te să arăți chic în ajunul Crăciunului

Se apropie Crăciunul, așa că aceasta este ultima șansă de a planifica ținutele de Crăciun. O rochie? Pantaloni de femeie? O bluză plină de farmec? Dacă încă nu știi cu ce să te îmbraci în noaptea de Revelion, profită de ultimele tendințe ale sezonului de iarnă 2022/2023 pentru a arăta elegant și a te simți confortabil.

Tendințe de iarnă 2022 - lasă-te să arăți chic în ajunul Crăciunului
Comentează 0

Crăciun arată

Stylingul feminin pentru sărbători promite să fie extrem de spectaculos. Nu fără motiv, iarna nu înseamnă doar pulovere groase și jachete groase, ci și haine de damă glamour, care vă permit să străluciți la evenimentele festive, printre care se numără și Crăciunul. În 2022, predomină culorile intense, cum ar fi roșu, roz aprins și verde, alături de auriu și argintiu, ceea ce conferă stilului o notă de extravaganță. Paietele decorative, paietele, țesăturile translucide, volanele și draperiile executate în același ton ne fac să ne simțim speciale.

De cealaltă parte a acestei nebunii se află clasicii, care includ nuanțe discrete de albastru marin, negru intens, precum și maro și bej. Satin și catifea sunt alegeri bune pentru masa de Crăciun, care se joacă frumos cu lumina și arată uimitor. Stilurile bine cunoscute de rochii, jachete, bluze și pantaloni într-un stil elegant merită să fie folosite. 

Fustă sau pantaloni pentru o ținută festivă

O fustă sau un pantalon pot fi completate cu orice bluză sau pulover. Este o idee bună să căutați modele pe care le veți purta și după sărbători. O fustă midi sau mini cu o croială ușor alungită este un must. Pentru Crăciun 2022, cele mai bune modele sunt cele plisate, în carouri sau din tul.

Pielea este hit-ul sezonului, așa că o fustă din piele într-o culoare caldă caramel sau burgundy ar putea fi inclusă în look-ul de Revelion. Se va potrivi cu o cămașă și o bluză ușoară translucidă. 

În cazul pantalonilor, o alegere bună ar fi modelele cu pantaloni largi și talie înaltă, de exemplu, modelul palazzo. Pantalonii evazați eleganți https://shopsy.com.ro/pantaloni-eleganti-femei  cu pliuri sau pantalonii clasici de costum, așa numiții pantaloni de costum de trabucuri se vor potrivi bine în plus față de aceștia.

Rochia festivă perfectă pentru sezonul de iarnă

Pentru sărbătorile din 2022, creația ideală ar fi o rochie, în special o rochie de seară și de cocktail, cum ar fi una cu partea de jos ușor evazată și partea de sus mulată. O astfel de rochie poate fi împodobită cu pliuri sau volane, poate avea o bandă decorativă legată în talie, un decolteu în V sau rotund și mâneci 3/4. Acest stil este potrivit pentru multe ocazii. Unele dintre cele mai la modă culori sunt nuanțele de roșu, roz, verde iarbă, bej cu fire metalice și maro cald.

Atunci când vă creați un look de Revelion, puteți încerca și modele simple de rochii cu mâneci bufante. Sclipiciul ar fi, de asemenea, o idee bună, dar nu în exces. Ornați decolteul, mânecile și partea de jos a rochiei este suficient. În Ajunul Crăciunului, rochiile în carouri sunt, de asemenea, ideale, pentru că se potrivesc perfect cu caracterul confortabil al serii și rochiile cu decolteu larg - această croială se potrivește aproape tuturor formelor. Cele mai bune ar fi cele cu un model floral și ornamente strălucitoare. Pe de altă parte, minimalistele vor adora rochiile simple cu bretele sau rochiile din tricot moale cu nasturi.

Stilul de Anul Nou cu o cămașă sau o bluză 

Uneori nu este nevoie de prea mult pentru a crea o ținută de Crăciun îngrijită și șic. Topul potrivit poate fi punctul culminant al întregului look. Deci, ce ar trebui să alegeți, o bluză sau o cămașă? Oricare dintre ele poate fi o alegere excelentă. În ceea ce le privește pe primele, tendințele de iarnă pentru 2022 includ bluze elegante, ușor evazate, care arată foarte bine ascunse în pantaloni sau fuste. Împodobirile sunt în principal mâneci cu dantelă, decolteuri cu franjuri sau drapaje.

Materialele transparente arată bine, dar atunci merită să aveți un top de bază dedesubt. La fel ca și cămășile de damă, care au suplinit oarecum bluzele în 2022. Modelele supradimensionate sau ușor alungite, care ajung până la șolduri, sunt predominante și aici. Acest lucru înseamnă că pot fi purtate ca o tunică, dar pot fi, de asemenea, băgate în pantaloni sau fuste. Sunt interesante modelele cu gulere mari în stil retro și mâneci cu guler de lanternă.


Scrie un comentariu

trimite