Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Telefonul pliabil OPPO Find N lansat, are ecran de 7,1 inch cu rata de 120Hz

Telefonul pliabil OPPO Find N lansat, are ecran de 7,1 inch cu rata de 120Hz
Comentează 0

Se pare că iubitorii de telefoane mobile au prins gustul telefoanelor pliabile. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip trei, lansate anul acesta, se vând foarte bine peste tot în lume. Acest lucru a fost observat și de ceilalți producători de telefoane mobile de pe piață care încep să lanseze tot mai multe astfel de telefoane pliabile. Este cazul și companiei chineze Oppo, care a lansat zilele trecute smartphone-ul pliabil Oppo Find N.

Telefonul pliabil OPPO Find N a fost în dezvoltare de patru ani la compania din China și a fost în sfârșit anunțat oficial. Conform GizmoChina, Oppo Find N a trecut printr-o serie de prototipuri în ultimii patru ani pentru a oferi o experiență îmbunătățită a telefonului pliabil. Compania a pus accent pe dezvoltarea designului, balamalei și durabilității generale.

Oppo Find N are afișajul exterior de tip AMOLED cu diagonala de 5,49 inch (13,94 cm), în timp ce ecranul principal intern este de 7,1 inch (18,03 cm).  Ambele ecrane sunt puțin mai mici decât la modelul Samsung Galaxy Z Fold 2, lansat de Samsung anul trecut și față de modelul din acest an Galaxy Z Fold 3. Ecranul lui Oppo Find N oferă 1.000 niți de luminozitate și are o rată de reîmprospătare adaptivă de la 1 la 120Hz. Pentru protecție ecranul are sticlă UTG, la fel ca telefoanele pliabile Samsung.

Sub capotă, Opo Find N are procesorul Qualcomm Snapdragon 888 asociat cu 8 sau 12GB de memorie RAM și 256 sau 512 GB de stocare. Pe spate, are trei camera foto cu una principală de 50MP (Sony IMX 766), una cu unghi ultra-wide de 16 megapixeli și o camera cu teleobiectiv de 13MP. Partea frontală găzduiește o cameră de 32 de megapixeli, atât pe afișajul exterior, cât și pe cel interior. O baterie de 4.500 mAh furnizează curentul electric și acceptă încărcare rapidă de 33W.

În ciuda faptului că are o greutate de 275 de grame, compania a căutat să îmbunătățească senzația dispozitivului atunci când este folosit în stare pliată, pentru a-l face confortabil în mâinile utilizatorilor, cu un design ergonomic pentru a se asigura că nu se simte ca o cărămidă grea. Pentru durabilitate, compania garantează că dispozitivul poate fi pliat de 100 de ori timp de mai mult de 5 ani fără a se forma vreo cută în mijloc.

OPPO Find N va fi disponibil în mai multe variante de culoare, și anume negru, alb ceramic și violet. Prețul său începe de la 7.699 de yuani (aproximativ 1.210 USD) pentru varianta de 8GB RAM +256GB stocare și crește până la 8.999 de yuani (aproximativ 1.410 USD) pentru modelul de 12GB + 512GB stocare.

Oricât de grozav arată Oppo Find N, compania nu are de gând să vândă dispozitivul pliabil în afara pieței chineze. Este păcat, deoarece telefonul pare a fi un concurent pentru Galaxy Z Fold 3.

Sursa Foto: OPPO

 


Scrie un comentariu

trimite