Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Cum se înţelege cu fiica lui: „Relaţia este…

Tatăl Andreei Bălan a rupt tăcerea! Cum se înţelege cu fiica lui: „Relaţia este…
Comentează 0

Săndel Bălan este foarte fericit de când a devenit bunic. Tatăl Andreei Bălan este topit după nepoata lui şi o vizitează cât de des poate.

Săndel Bălan locuieşte în Ploieşti,dar asta nu îl împiedică să o vadă pe micuţa Ella. Bărbatul vine în Bucureşti de câte ori vrea să petreacă timp cu nepoata lui.


„Este sufetul nostru! O iubim din toată inima, aşa cum o iubesc şi pe Andreea. Când am ocazia, sâmbătă şi duminică vin în Bucureşti, eu stau în Ploieşti„, a declaratSăndel Bălan la TV.


Bărbatul a mărturisit că se înţelege foarte bine cu fiica lui şi că relaţia lor e mai bună că niciodată, deoarece Andreea i-a făcut cadoul de a fi bunic. Sunt foarte apropiaţi, chiar dacă în presă a insistat să pornească zvonuri ce arată contrariul.

„Eu am fost întotdeauna apropiat de Andreea, dar e normal că atunci când apare un nepot să devenim mai sensibili. Relaţia este foarte bună şi chiar o iubesc din toatăinima pe Andreea. Sunt mândru de toate realizările ei. Sigur nu aş face altă alegere. Mi–aş pune la fel, sufletul în palmă pentru ea şi aş face la fel numai melodii frumoase. Toată familia se mândreşte cu ea„, a adăugat el.

Sursa: wowbiz.ro


Scrie un comentariu

trimite