Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Surprize în noul Guvern. Gabriela Firea: La Ministerul Sănătăţii, o vom susține pe Rodica Nassar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la intrarea la ședința Comitetului Executiv a PSD că susține un nou nume pentru funcția de ministru al Sănătății. 

Surprize în noul Guvern. Gabriela Firea: La Ministerul Sănătăţii, o vom susține pe Rodica Nassar
Comentează 0

Gabriela Firea a spus că o va susține, alături de primarii de sector pe Rodica Nassar, pentru funcția de ministru al Sănătății.

"Nu am ce să-i reproșez domnului Florian Bodog, am colaborat bine cu el. Nu am ce să-i reproșez vis-a-vis de gestionarea celor 19 spitale din București. Cu toate acestea, noi o vom susține pe doamna Rodica Nassar. Ne-am dori ca ea, care este președintele sector doi București să ocupe această poziție, prin urmare o vom și propune. Sperăm doar să nu se retragă doamna Nassar. Aceasta va fi propunerea noastră. Nu insistăm foarte mult pentru a nu ajunge la tensiuni între colegi. Noi spunem ce vom propune: și pe doamna Ecaterina Andronescu la Educație și pe domnul George Ivașcu la Cultură. Îmi doresc foarte mult ca și organizațiile PSD București și Ilfov să aibă reprezentanți în Guvern, " a spus Gabriela Firea.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite