Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Străzile Aradului în siguranță - acțiune a polițiștilor arădeni în seara de duminică

Străzile Aradului în siguranță - acțiune a polițiștilor arădeni în seara de duminică
Comentează 0

STRĂZILE ARADULUI, ÎN SIGURANȚĂ /

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR ARĂDENI, DUMINICĂ SEARA

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad (Biroul de Ordine Publică, Biroul Rutier, Biroul de Investigații Criminale, Proximitate, secțiile de poliție urbană și Serviciul Transporturi Feroviare) au desfășurat, ieri seară, o acțiune cu efective mărite, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile desfășurate de polițiști s-au concentrat în zona Piața Gării - Podgoria – Centru, și a avut ca scop descurajarea activităților infracționale, precum și sancționarea nerespectării prevederilor legale în domeniul ordinii publice și rutieră.

În două ore de activități, au fost legitimate 126 de persoane, fiind controlate documentele a 78 de vehicule. Polițiștii au efectuat verificări la 9 agenți economici și au indisponibilizat produse artizanale în valoare de 300 de lei, pentru care comerciantul nu a putut prezenta documente legale.

Au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.920 de lei, după cum urmează : 23 conform Legii 61/1991 (privind normele de conviețuire socială), în valoare de 4.600 de lei, 50  conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), în valoare de 14.770 de lei, 1 conform Legii 12/1990 (privind faptele de comerț), în valoare de 550 de lei 3 avertismente scrise conform Legii 333/2003 (privind paza bunurilor).

Au mai fost întocmite două dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare pe raza municipiului și în județ.

Agent de Relații Publice,

Agent șef adjuct de poliție Claudia Iuga

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite