Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spargeri auto pe două străzi din Arad

Mai mulți tineri cu antecedente penale au dat spargeri la autoturisme parcate pe două străzi din municipiu. 

Spargeri auto pe două străzi din Arad
Comentează 0

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat un arădean de 21 de ani, care, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din Sintea Mare, în noaptea de 16/17 februarie 2022, ar fi sustras mai multe scule electrice, dintr-un autoturism parcat pe strada Școalei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Doi tineri din Arad, de 20 și 22 de ani, au fost identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind băniți de furtul unor scule de lucru, dintr-un autoturism parcat pe strada Condurașilor, în după-amiaza zilei de 13 februarie 2022. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat parțial și predat părții vătămate.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, fiind continuată documentarea activității lor infracționale.

PENTRU PREVENIREA FURTURILOR DIN AUTO, I.P.J. ARAD VĂ RECOMANDĂ :

  • NU lăsați la vedere, în interiorul mașinii, obiecte de valoare (telefoane mobile, dispozitive GPS, camere de filmat, laptopuri, portmonee, poșete), chiar dacă lipsiți pentru scurt timp;
  • NU lăsați la vedere (sau în torpedou) documente personale sau ale autoturismului;
  • În stațiile PECO, NU lăsați autoturismul neasigurat în timpul achitării contravalorii combustibilului;
  • NU lăsați geamuri deschise sau întredeschise dacă părăsiți autoturismul, chiar și pentru scurt timp;
  •  Inscripționați numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiectele ușor demontabile (casetofoane, oglinzi, baterie etc);
  • Asigurați-vă că portierele s-au închis atunci când părăsiți mașina și acționați închiderea centralizată.


Scrie un comentariu

trimite