Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SENZAŢIONAL! Messi vs Mbappe: Argentina este pentru a treia oară CAMPIOANĂ MONDIALĂ

După un meci SENZAŢIONAL, cu răsturnări de situaţie, cu lovituri de la 11 metri transformate de cei mai buni jucători ai planetei, Messi şi Mbappe, cu cei doi care şi-au tras echipele după ei, Argentina se încoronează pentru a treia oară CAMPIOANĂ MONDIALĂ, punând punct astfel competiţiei de iarnă din Qatar.

SENZAŢIONAL! Messi vs Mbappe: Argentina este pentru a treia oară CAMPIOANĂ MONDIALĂ
Comentează 0

Partida desfăşurată pe Lusail Stadium a început cu Argentina care a atacat mai mult, a dominat şi a reuşit să înscrie de două ori, prin Leo Messi, de la 11 metri şi Angel di Maria, dintr-o pasă a lui Messi. Cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Kylian Mbappe, care nu făcuse mai nimic tot meciul, iese la rampă. Reduce din handicap după ce execută bine o lovitură de pedeapsă, apoi înscrie magistral şi trimite meciul în prelungiri, dintr-o pasă a lui Marcus Thuram, fiul legendarului Lilian Thuram.

Prelungirile aparţin tot celor doi fotbalişti de geniu, Messi şi Mbappe. Argentinianul face 3-2 în minutul 109, după un şut puternic de la marginea careului mic. Când totul părea jucat, în minutul 118, Mbappe obţine o lovitură de la 11 metri, pe care o execută tot el şi marchează cu sânge rece, devenind golgheterul competiţiei, cu 8 reuşite, la concurenţă cu Messi, care a înscris „doar” de 7 ori la acest Mondial. Era 3-3 şi meciul ajunge în prelungiri, unde sud-americanii au nervii mai tari şi reuşesc să se impună. Mbappe şi Messi sunt primii care execută, înscriu, apoi francezii Coman şi Tchouameni ratează, iar Leo MESSI obţine singurul titlu important care îi lipsea din palmares.

La final, ar mai trebui spus că potrivit unor comentatori, vorbim despre cea mai frumoasă finală de Campionat Mondial de până acum.

Sursa foto: gsp.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite