Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Saloane de masaj cu prostituate şi petreceri de swingeri pentru VIP-uri; care erau tarifele

Trei saloane de masaj erotic din București au ajuns în centrul unui scandal de proporții. Peste 30 de persoane au fost duse până acum la audieri, bănuite de proxenetism şi prostituție sub paravanul acestor firme, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Saloane de masaj cu prostituate şi petreceri de swingeri pentru VIP-uri; care erau tarifele
Comentează 0

Mai mult, spun surse din anchetă, acolo erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și VIP-uri.

Sub paravanul a trei saloane de masaj erotic, 13 tinere ar fi practicat - de bună voie - prostituția, spun surse din anchetă. Clienții primeau chiar și bon, însă aici era trecut doar masajul. Banii pentru serviciile suplimentare, care includeau și sexul, erau plătiți la negru.

Câștigurile erau împărțite între patronii localurilor și femeile care prestau servicii sexuale. Conform unor surse judiciare, în cele trei saloane erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și vedete.

La un alt salon din sectorul patru al Capitalei, clienții care veneau aici plăteau în jur de 300 de lei pentru un masaj erotic și 500 de lei pentru servicii sexuale, spun surse din anchetă. Potrivit acelorași surse, taxa pentru cuplurile de swingeri, adică cei care își schimbă partenerii între ei, era tot de 500 de lei.

Intraţi AICI pentru detalii.

sursa foto: captura video observatornews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite