Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au fotografiat chiar înainte de atentat! Imagini tulburătoare cu românca rănită la Londra

Românca căzută de pe podul care traversează Tamisa nu şi-a recăpătat cunoştinţa, dar starea ei este stabilă, după ce a suferit o intervenţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. Familiile celor doi tineri logodnici au dat presei britanice mai multe fotografii realizate de Andrei și Andreea în centrul Londrei cu doar câteva ore înainte de tragedie.

S-au fotografiat chiar înainte de atentat! Imagini tulburătoare cu românca rănită la Londra
Comentează 0

O tânără româncă și iubitul ei s-au numărat printre răniții din atentatul ce a avut loc la Londra, săptămâna trecută, în apropierea Palatului Westminster.

Andreea și cu Andrei se aflau pe podul Westminster, la momentul atacului. Tânăra a fost lovită cu mașina de atacator, fiind proiectată în râul Tamisa.

În cele din urmă, aceasta a fost scoasă din apă și transportată de urgență la spital, iar zilele trecute a fost operată pe creier pentru a-i fi îndepărtat un cheag de sânge. Conform BBC, starea Andreei s-a ameliorat. Plămânii ei au început să se vindece, iar starea ei este stabilă, deși nu și-a recăpătat deocamdată cunoștința.

Familiile celor doi tineri logodnici au dat presei britanice mai multe fotografii realizate de Andrei și Andreea în centrul Londrei cu doar câteva ore înainte de tragedie, scrie Daily Mail.

Într-una din poze, Andrei zâmbește fericit chiar pe podul Wesminster, iar fotografia pare făcută de logodnica sa. O altă fotografie îi surprinde pe cei doi într-un selfie realizat într-un pasaj din centrul metropolei britanice.

Arhitecta din România era în vacanţă la Londra împreună cu iubitul ei, care avea de gând să o ceară de soţie. În momentul atacului, cei doi se aflau pe Westminster Bridge. Cei doi români se plimbau pe pod spre London Eye când teroristul a intrat cu maşina în pietoni, înainte de a-l înjunghia mortal pe poliţistul Keith Palmer la intrarea în Parlamentul britanic.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite