Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ROBOT TEAM ALPHA, echipa de robotică a Liceului Special „Sfânta Maria” premiată la Competiția FIRST TECH CHALLENGE (FOTO)

În urmă cu câțiva ani, Liceul Special „Sfânta Maria” Arad a început o frumoasă colaborare cu Liceul Național de Informatică din Arad. Datorită acestei colaborări, elevii de la Special au prins drag de tehnologie, născându-se astfel ROBOT TEAM ALPHA, echipa de robotică a liceului.

ROBOT TEAM ALPHA, echipa de robotică a Liceului Special „Sfânta Maria” premiată la Competiția FIRST TECH CHALLENGE (FOTO)
Comentează 0

În urmă cu câteva zile, elevii care fac parte din ROBOT TEAM ALPHA, dar și profesorii coordonatori, au avut parte de emoții greu de descris în cuvinte, deoarece au participat la o prestigioasă competiție de robotică din România, FIRST TECH CHALLENGE, organizată de Asociația „Nație prin Educație”, competiție cuprinsă în Calendarul Activităților Educative Naționale al Ministerului Educației.

Toma Sauliuc, Ovidiu Nistora, Victor Vancu au fost profesorii care i-au îndrumat și încurajat pe elevii Gabriel Băcanu, Elisabeta Butar, Sebastian Nedolici, Olimpia Tanațcu și Alexandru Katona. Aceștia sunt cei care fac parte din ROBOT TEAM ALPHA. Pentru ei, viitorul va fi, cu siguranță, luminos, deoarece formează o echipă adevărată, reușind să obțină rezultate foarte bune, de această dată obținând Premiul Special „Nație prin Educație”. Acest premiu reprezintă curajul, perseverența, implicarea, munca și dăruirea care, împreună, au ridicat bariere și au depășit limite greu de atins.

ROBOT TEAM ALPHA mulțumește sponsorilor (Asociația Părinților de la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad, Rotary Cetate Arad, Solaris, Asociația Milan Tabacovici, Astra Trans Carpatica), comunității locale, școlii și, în mod special, Echipei DELTA FORCE pentru sprijinul care a făcut posibilă participarea la această competiție de anvergură, desfășurată la București.

Carina A. Baba

 

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite