Vremea Romania, Arad 21°C

Stiri Arad

Recepţie oficială pentru prezentarea lotului UTA-ei

Recepţie oficială pentru prezentarea lotului UTA-ei
Comentează 0

UTA îşi va prezenta oficial lotul cu care abordează noul sezon al Ligii secunde. Evenimentul din această seară este dedicat abonaților din noua stagiune și partenerilor clubului. O recepție la sala de evenimente „Biavati”, situată lângă Auto Technic Ford (Calea Zimandului FN, ieșirea spre Oradea). La dispoziția fanilor sunt puse autocare, cu plecare la ora 19, din stația Podgoria (lângă Catedrală), iar accesul în incintă se va face pe baza abonamentului.

Un astfel de abonament poate fi procurat inclusiv astăzi, între orele 16:30 –și 19:00, de la sediul clubului UTA, de pe Calea Victoriei, nr. 20, dar și mâine, de la ora 18, chiar la fața locului, la „Biavati. Abonamente se mai pot procura și sâmbătă, începând de la ora 10, din faţa arenei „Otto Greffner” din Șiria, înaintea confruntării din cadrul etapei cu numărul doi a ligii secunde, cu Metaloglobus.

Programul serii de mâine include o conferință de presă la care au ocazia să asiste și suporterii, urmată de prezentarea lotului „roș-alb”, bufet și multe-multe poze.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide