Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rațiunea lui Boc n-are legătură cu calculele meschine făcute de Barna

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a atras atenţia, într-o intervenţie pentru B1 TV, că este extrem de important ca PNL şi Alianţa USR-PLUS să se înţeleagă, pentru a putea guverna împreună după alegerile parlamentare, astfel încât să demareze modernizarea României, scrie epochtimes-romania.com.

Rațiunea lui Boc n-are legătură cu calculele meschine făcute de Barna
Comentează 0

„Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. Atât PNL, cât şi USR sunt de aceeaşi parte a baricadei şi nu trebuie să pierdem esenţa, fondul. Ambele formaţiuni doresc să înlăture PSD de la guvernare şi să nu avem în perioada 2020-2024 niciun fel de guvernare PSD care să mai poată bloca modernizarea României. Cred că viitorul României aparţine PNL-ului şi USR-ului, cred în acest proiect că va moderniza România. Evident că mai sunt nişte alegeri, dar nu trebuie să uităm că suntem de aceeaşi parte a baricadei şi nu în aceeaşi barcă cu PSD. După mine, asta e cel mai important", a afirmat Boc potrivit sursei citate.

Din păcate însă calculele meschine făcute de Dan Barna, președintele USR par să contrazică afirmațiile raționale ale primarului Boc.

Intrați AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite