Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD mai pierde un deputat și majoritatea în Cameră. Dragnea poate fi descăunat

PSD mai pierde un deputat. Silvia Vlăduca îl urmează pe Adrian Ţuţuianu, fostul său şef judeţean, şi se înscrie în Pro România. Este al treilea deputat pe care îl pierde PSD în ultimele zile, după Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose. Vlăduca îi aduce acuzaţii grave lui Liviu Dragnea. 

PSD mai pierde un deputat și majoritatea în Cameră. Dragnea poate fi descăunat
Comentează 0

,,Partidul Social Democrat a fost ocupat și luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului și, prin extensie, țării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralității și realității înconjurătoare și funcționează astăzi pe bază de teroare. El însuși posedat de anumite spaime, își transferă lăcomia și disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcționare a statului român. Din această categorie au făcut parte și ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și alții, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel", şi-a explicat deputata decizia de a pleca din PSD. 

Plecările din PSD pun tot mai multe probleme pentru PSD în Camera Deputaţilor. PSD şi ALDE au în acest moment cu trei deputaţi mai puţin decât majoritatea necesară pentru a-şi trece proiectele de lege dorite. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite