Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima conferinţă de presă a antrenorului Cristi Mihalcea la Arad

Prima conferinţă de presă a antrenorului Cristi Mihalcea  la Arad
Comentează 0

 

De la ora 14, astăzi, miercuri, 2 august, la sediul clubului UTA de pe strada Victoriei s-a desfăşurat  conferinţa de presă de dinaintea debutului noului sezon al ligii a II-a.

În faţa reprezentanţilor mass-media au răspuns la întrebări, Cristi Mihalcea, antrenorul lui FC UTA , Marius Curtuiuş, noul căpitan de echipă şi Radu Romanescu, ofiţerul de presă al clubului.

“ Pentru noi reprezintă un început în forţă de campionat, întâlnind în prima etapă o contracandidată la promovare, pe Chindia Târgovişte, o echipă cu o omogenitate mai bună ca a noastră, Chindia evoluând în aceeaşi formaţie de aproape doi ani, aşa că ne vom putea evalua valoarea şi acest meci va fi un motiv de a juca cu cea mai mare concentrare. Nu ne vom apăra , dar nici nu vom evolua hazardat în apărare”, au fost primele cuvinte ale lui Mihalcea.

 Întrebat dacă nu regretă faptul că nu a plecat la altă echipă, Marius Curtuiuş a replicat:

“Am renunţat la altă echipă deoarece mă simt foarte bine aici şi sunt onorat că am fost numit căpitan de echipă. Mă înţeleg cu orice jucător care evoluează alături de mine în compartimentul înaintării şi niciodată nu m-am gândit că există în echipa noastră o luptă pentru a fi neapărat golgheter. Sunt altruist şi oricând  îmi voi servi coechipierul  care are o şansă mai bună ca mine “ a declarat Curtuiuş.

În privinţa lotului cu care va aborda primul meci al sezonului, Mihalcea l-a numit doar pe  Grigorie ca posibil absent din lotul de bază , asta din cauze medicale, iar în timpul perioadei de pregătie nu a avut nicio problemă de ordin disciplinar.

Miercuri, 9 august , la Sala de evenimente Bivati din Calea Zimandului , FC UTA organizeaza  o receptie cu jucatorii echipei . Suporterii au acces pe baza de abonament, clubul asigurand deplasarea cu autocarul din statia Podgoria- Catedrala.

Recepţia include o conferinţă de presă live, discuţii si fotografii cu jucatorii şi staff-ul , un cocktail oferit de club.

De asemenea , dacă există  suporteri care nu s-au încadrat in programul de vânzare al abonamentelor, acestia vor avea posibilitatea să achiziţioneze abonamente şi la Bivati de la ora 18,30 , în ziua Recepţiei.

De la 1 august, abonamentele se pot achiziţiona de la sediul clubului de pe strada Victoriei, nr.20 până vineri  între orele 17-20 , iar sâmbata , între 10 si 13

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite