Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorii fără gol primit în amicale. "Este îmbucurător faptul că nu luăm gol, iar acesta e, de fapt, lucrul ce mă mulțumește cel mai mult"

Victorii fără gol primit în amicale.
Comentează 0

UTA se pregăteşte să încheie seria jocurilor amicale din această vară. Până acum trupa lui Adrian Mihalcea nu a încasat nici un gol în meciurile de pregătire, şi mâine înfruntă la Mako trupa locală, înc eea ce se vrea a fi ultima verificare înaintea debutului în noul sezon. La ultima partidă arădenii au învins Şoimii Lipova cu 4-0. 

„Sincer, mi-aș dori să avem numai victorii. Clar, neclar, important este să câștigăm tot timpul. Este îmbucurător faptul că nu luăm gol, iar acesta e, de fapt, lucrul ce mă mulțumește cel mai mult. În mare, mă mulțumește jocul, dar mai avem de antrenat și de schimbat în unele poziții. Cert este că, de la meci la meci, băieții înțeleg ce ne dorim să jucăm anul acesta, iar acest aspect este și el foarte important. Și astăzi am schimbat puțin sistemul împotriva unei echipe bune, solide de Liga 3-a, aflate – totuși – la început de pregătire. Dar, mai important este ceea ce am făcut noi pe teren, mai ales că până la final am mizat pe toți jucătorii din lot, inclusiv pe ultima achiziție Alin Cârstocea. El este puțin în urmă cu pregătirea, dar, ușor-ușor, încercăm să-l aducem la un nivel destul de bun, încât să ne ajute din prima etapă”, a precizat Adrian Mihalcea după ultimul fluier al confruntării cu lipovanii. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite