Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţiştii locali, la grădiniţă (FOTO)

Polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică, circulație și protecția mediului i-au întâlnit pe copiii de la Grădinița cu Program Sportiv „Campionii”, cărora le-au prezentat, într-o formă adaptată vârstei, informații privind necesitatea menținerii curățeniei în locurile publice și colectării selective, potențialele consecințe grave ale încălcării regulilor de circulație și riscurile la care se expun dacă aleg să urmeze exemple negative de conduită ale unor adulți ori adolescenți.

Poliţiştii locali, la grădiniţă (FOTO)
Comentează 0

Campionilor” li s-au prezentat echipamentele Poliției Locale și au reținut faptul că, în situația în care ar întâmpina dificultăți în oraș, se pot adresa oricând agenților care poartă uniforma respectivă. În context, cel mai mare succes l-a avut autospeciala DGPL, al cărei girofar și sistem de emisie-recepție au fost testate din plin de cei mici.

„Solicitări pentru astfel de acțiuni survin periodic la poliția locală, care, în măsura planificării patrulelor, va răspunde pozitiv nevoilor receptate de dascăli de a primi sprijinul DGPL în transmiterea modelelor comportamentale prosociale”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite