Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 300 de tineri fotbalisti de la UTA și Atletico Arad au primit daruri de Crăciun

Peste 300 de tineri fotbalisti de la UTA și Atletico Arad au primit daruri de Crăciun
Comentează 0


La Teatrul de marionete Arad , sâmbătă , la prânz, tinerii fotbaliști de la cluburile UTA și Atletico , născuți între  anii 2014 - 2008, însoțiți de antrenorii și părinții lor au fost premiați pentru întreaga lor activitate din anul 2019. 
Darul cel mai frumos a constat într-o piesă de teatru de păpuși prezentată de echipa de actori a Teatrului de marionete Arad, cu temă educativă adaptată la Sărbătorile de Crăciun , iar la final , fiecare copil a primit din partea lui Moș Crăciun dulciuri și calendare  personalizate cu imagini din activitatea cluburilor.

A fost o actiune organizată de clubul nostru, o acțiune intre două cluburi înfrățite, pentru ai mulțumi, mai mult sentimental pe acesti copii. Acest gen de evenimente îl  organizăm an de an. Acest an a fost constant bun , ca fiecare an de fapt. De la juniorii A și până la echipa întâi care se comportă admirabil în liga a II-a , rezultatele noastre ne fac să ne mândrim, asta înseamnă ca la nivelul clubului se lucrează serios și sperăm ca această muncă să ne răsplătească, atatât pe noi cât și pe iubitorii de fotbal din Arad , în mod plăcut”, a declarat Cristian Păcurar, șeful departamentului de copii și juniori de la UTA.
 

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite