Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pensionar cu VW contra gravidă cu BMW

Pensionar cu VW contra gravidă cu BMW
Comentează 0

După-amiaza zilei de duminică, 13 august, chiar că a fost ghinionistă pentru un pensionar arădean, căci circulând seniorul în jurul orei 20,00 pe str. Tudor Vladimirescu în direcța Casei Sindicatelor, conform codului rutier și chiar codului bunelor maniere, ar cam fi trebuit dânsul să îi dea prioritate (făcând sau nu reverența de rigoare) unei doamne cu BMW, ce venea pe str. Andrei Mureșanu și, pe deasupra, mai era și gravidă.

Numai că Satana, care se știe că nu doarme niciodată, și-a băgat și aici coada, sau, dacă doriți în limbajul filozofiei oculte, energiile malefice generate de cifra 13 au bruiat hipotalamusul pensionarului, căci bărbatul în etate a uitat și de existența semnului rutier și de politețea la modă în vremea tinereții sale și a plesnit BMW-ul femeii în coasta dreaptă.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, ci doar societățile de asigurări, dacă nu au intrat între timp în faliment, sau nu s-au declarat insolvente sau dacă nu s-au pensionat anticipat, vor trebui să achite cândva nota.

Mai are oare rost să scriu aici în speranța că voi sensibiliza vreun tânăr parlamentar, dornic să inițieze o lege prin care tuturor conducătorilor auto  (bărbați, femei sau hermafrodiți), să ni se ridice carnetul la împlinirea frumoasei vârste de 70 de ani ?!

Vasile de Zărand

Galerie foto (14)


Scrie un comentariu

trimite