Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără din Chișineu-Criș a fost trimisă în judecată pentru insulte pe Instagram

Mesajele au fost publicate pe Instagram în 2021, iar dosarul este acum pe rolul Judecătoriei Chișineu-Criș. Pe un cont de Instagram ar fi fost publicate mai multe zvonuri de către o persoană care acum este judecată pentru lezarea imaginii persoanelor despre care s-au postat mai multe neadevăruri. Tânăra de 20 de ani, inculpata din dosar, a publicat insulte și a acuzat cinci eleve că ar fi furat de la colegi sau că au comis fapte antisociale sau mai bine zis, indecente în incinta liceului. Cele cinci eleve sunt persoane minore la momentul actual și sunt părți vătămate în dosarul având ca obiect tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă continuată.

O tânără din Chișineu-Criș a fost trimisă în judecată pentru insulte pe Instagram
Comentează 0

Judecătoria Chișineu-Criș „constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul de la data de 31.05.2023, emis în dosar nr. 138/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criș, privind pe inculpata Gaşpar (fostă Popp) Patricia Roberta, trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru presupusa pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice în formă continuată, faptă prev. de art. 371 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata Gaşpar (fostă Popp) Patricia Roberta. În baza art. 272 alin.1 Cod procedură penală, dispune virarea din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad a sumei de 2550 lei, reprezentând onorariul cuvenit av. din oficiu Faur Bianca Larisa (delegaţie nr. 1782/2023 din 22.06.2023 – f.42 – desemnat pentru persoanele vătămate minore).

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată, în condiţiile art. 405 alin. (1) Cod procedură penală, prin punerea hotărârii la dispoziţia participanţilor la procesul penal prin mijlocirea grefei instanţei azi, data de 01.09.2023”. 

 


Scrie un comentariu

trimite