Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O stradă din Arad, terorizată de hoți. Au dat lovitură după lovitură

Doi adolescenți bănuiți de comiterea unor furturi au fost identificați de către polițiștii arădeni. Până să fie prinși, cel puțin două case au fost sparte.

O stradă din Arad, terorizată de hoți. Au dat lovitură după lovitură
Comentează 5

Locuitorii de pe strada Clopotului, din Aradul Nou, au fost îngrijorați în ultimele zile, după ce au auzit de spargerile care au avut loc aici. Două case au fost călcate de hoți.

Astăzi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au anunțat că au identificat doi adolescenți bănuiți de comiterea furturilor.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 28 februarie - 1 martie, suspecții, care au 17 și 18 ani, ambii din Arad, prin escaladare, ar fi pătruns într-o anexă a unei locuințe de pe strada Clopotului, de unde ar fi sustras scule electrice în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 2/3 martie, aceiași tineri, prin efracție, ar fi pătruns într-o altă locuință situată pe aceeași stradă, de unde ar fi sustras parfumuri și scule electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii nu sunt convinști că sunt singurele fapte. Suspecții ar putea fi autori ai altor lovituri nu doar din cartierul Aradul Nou, astfel că se continuă cercetările.

Tinerii au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, iar ulterior judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite