Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu zicem să te grăbești, dar azi e ultima zi în care te poți bucura de Early Bird!

Arad Open Air Festival își deschide porțile în perioada 13-15 august 2021, cu o nouă ediție spațială, în același loc deja cunoscut de melomanii din vestul țării - Aeroportul Arad. Acolo, echipajul AOA așteaptă și anul acesta iubitorii de muzică bună, oamenii care dansează până la răsărit și gașca cea mai nebună de prieteni, pentru a păși pe tărâmul în care se fabrică fericirea.

Nu zicem să te grăbești, dar azi e ultima zi în care te poți bucura de Early Bird!
Comentează 0

Până în prezent am adăugat 33 de artiști în lineup-ul nostru, care vor aduce vibe-ul bun la cel mai tare festival de vara aceasta. Fii pe fază pentru a afla și numele următorilor artiști ce vor fi prezenți la AOA2021!

Potrivit organizatorilor,până în prezent au fost anunţaţi următorii artiștii:

Main Stage

MAHMUT ORHAN // BROOKS // JULIAN JORDAN // OUTLANDISH // SUBCARPAȚI // GOLAN // CTC // CARGO // BASSKA // THE CASE // RUA // KINGS ARE OVERRATED //  RULES // DJ SHIVER // GOJIRA & PLANET H // PASCAL JUNIOR // PAUL DAMIXIE // VALI BARBULESCU // MIKE KROSS // și alții.

ABC Stage

// RARESH // ROOT // PAUL K // SEPP // NU ZAU // CRUZ // ZE SALVADOR // HERCK // TIMIRASH // BREAD&BUTTER // SOMESAN // SANDRU  // și alții.

Abonamentele se pot achiziționa în regim Early Bird până în 15 iulie 2021 (inclusiv) pe www.openairfestival.ro prin platformele Enterix, Myticket. Prețul unui bilet pentru 3 zile începe de la 99 de lei. Ulterior va creste la 149 lei.

Puteți afla mai multe despre festival la www.openairfestival.ro,  pe pagina de Facebook a festivalului https://www.facebook.com/aradopenair/, precum și de pe pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite