Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobila Panorama, un magazin cu mobilă modernă și de calitate, care poate fi livrată în cel mai scurt timp


Arădenii care doresc să-și mobileze apartamentul și sunt în căutarea unor produse moderne și de calitate au acum un loc numai al lor. Pe Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 18-Z 19, lângă Profi, a fost deschis un magazin care are sute de produse din Italia, Republica Moldova, Bulgaria și România. Este vorba despre Mobila Panorama, mobila căminului tău.

Mobila Panorama, un magazin cu mobilă modernă și de calitate, care poate fi livrată în cel mai scurt timp
Comentează 2

Ceea ce este foarte important de știut este că, spre deosebire de alte magazine care nu au marfă pe stoc și își lasă clienții să aștepte câteva săptămâni până le livrează produsele dorite, la Mobila Panorama, ai venit, ai ales, ai cumpărat și produsul îți este livrat în cel mai scurt timp posibil.  „Putem livra mobila dorită de cumpărători în două-trei zile, în funcție de numărul de comenzi. Avem marfă pe stoc, avem o echipă de montatori cu experiență și asigurăm transportul și montatul în mod GRATUIT”, susține Dumitru Alexandru Ivașco, administratorul societății care deține Mobila Panorama.

Calitate europeană

Acesta mai spune că magazinul de la Arad vinde mobila care se vinde și în Italia, în cazul produselor fabricate în peninsulă, astfel încât calitatea este la standarde europene. „Punem la dispoziția clienților noștri un concept din Italia. Vindem bucătării gata utilate, cu tot ceea ce trebuie, cuptoare, hote, frigidere, mașini de spălat vase, baterii pentru chiuvete. Am mers pe ideea să oferim omului tot ceea ce are nevoie. În ceea ce privește dimensiunile, avem de la 1,80 m; 1,95 m; 2,55 m; la 3 m; 3;30 m; 3,60 m. Am mers pe mărimi mai mici, având în vedere că am văzut că există blocuri cu bucătării mai mici. Începând de luna aceasta vom avea însă și bucătării din corpuri modulare, pe 30, 45, 60, 80”, a ținut să precizeze Dumitru Alexandru Ivașco.

În ceea ce privește dormitoarele care pot fi cumpărate de la Mobila Panorama, trebuie spus că sunt de diverse culori și dimensiuni. „Avem dormitoare de diverse culori, cu saltele de diverse mărci, pilote, plăpumi. Avem dulapuri înalte, de 2,35 m; 2,45 m, dar și de dimensiuni mai mici, de 2,30 m; 2,20 m; 2 m”, mai spune Dumitru Alexandru Ivașco.

Cei care sunt în căutarea unei sufragerii, au de asemenea de unde alege, dintr-o gamă diversă de modele și culori. La fel și în ceea ce privește canapelele și fotoliile, dulapurile și scaunele. „Avem marfă de foarte bună calitate din Republica Moldova, pentru că produsele care vin din Est trebuie să fie de foarte bună calitate pentru a se impune pe piața Uniunii Europene. Spre exemplu, avem un colțar 3 în 1 din fag, care poate să fie colțar, pat sau canapea. Avem diferite fotolii, diferite dulapuri, comode de toate mărimile, cuiere, simple sau cu oglinzi, mobilier de baie, cu tot cu chiuvetă și baterie, scaune, mese, din România, din Italia, iar ceea ce este foarte important este că avem o echipă tânără și serioasă”, a încheiat Dumitru Alexandru Ivașco.

În încheiere, trebuie spus că prețul unei bucătării gata echipate pleacă de la 4.062 lei, cel al unui dormitor complet de la 3.300 de lei, al unei sufragerii de la 1.542 de lei, iar cel al unei canapele de la 1.113 lei.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la 0257.709.387 sau 0756. 111.153.  

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite