Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci fantastic pe terenul din Sînicoalu Mic

Pavel Piroș, în lacrimi

Meci fantastic pe terenul din Sînicoalu Mic
Comentează 0

 

 

Auzeam aseară în timpul comentariului la meciul Real Madrid- Chelsea cum crainicul de la DigiSport sfătuia administratorilor terenurilor de fotbal din România, să ia aminte și să contacteze pe cei care gospodăresc suprafețele de joc din Spania sau Anglia pentru secretele întreținerii.

Nea Nelu, cel care de dimineață până seara are grijă de iarba de pe terenul din Sînicoalu Mic, nu are nevoie de sfaturile spaniolilor sau englelzilor. Terenul pe care au evoluat astăzi Piros Security Lioness și Fortuna Becicherecu Mic a arătat impecabil ....și înainte de meci și la sfârșitul celor 120 de minute ale meciului din Cupa României.

O partidă rar întâlnită nu numai în evenimentele la care participă echipele feminine, dar nicidecum mai prejos ca în competițiile masculine.

A fost un meci din Cupa României, iar Becicherecu Mic a venit la Arad pentru a echilibra oarecum balanța rezultatelor din campionat, unde echipa lui Dan Cuedan a obținut două victorii.

Un meci de angajament fără menajamente, iar în minutul 18, turcoaica- azeră, Parlak Nazilkan reușește un șut formidabil , mingea lovește interiorul barei transversale a porții adverse și intră în poartă, 1-0.

Peste numai două minute, ” starul” echipei vizitatoare reușește egalarea , 1-1.

Pauza găsește cele două echipe la egalitate, dar în minutul 60, Magda Drăgan aduce din nou în avantaj echipa gazdă.

În minutul 65, arădeanca Cristina Sucilă reușește să finalizeze ” cu cap” o fază de toată frumusețea, înscriind dintr-un unghi dificil, pentru 3-1.

Meciul , se părea că se va încheia cu succesul ” Leoaicelor” arădene, dar becichereanca Codrescu a readus speranța în rândul colegelor sale și înscrie în minutul 85, 3-2.

Antrenorul oaspete riscă totul ș trimite în atac pe căpitanul echipei, fundașul central, Cosmina Dușa, iar aceasta reușește super egalarea , în minutul 90+2.

Urma ca destinul partidei să se hotărască în cele două reprize de prelungiri de câte 15 minute fiecare și....așa s-a întâmplat. Echipa Piros Security Lioness beneficiază în minutul 115 de o lovitură liberă directă de la aproximativ 18 m, lovitură transformată, impecabil, în gol de Elisa Bozaian.

Pavel Piroș, președintele arădean izbucnește în lacrimi , iar echipa lui merge mai departe în următoarea fază a Cupei României.

Piros Security Lioness: Maha, Marcea ( cpt.), Drăgan, Șuveț, Ancăș, Sucilă, Prisecari, Răduc, Olariu, Parlak, Balaș.

Rezerve: Voinea, Tomescu, Sîrovan, Bozian

Fortuna Becicherecu Mic: Roșu, Dușa , Heisu, Bistrian, Rus, Codrescu, Deca, Iovan, Ienovan, Colesnicenko, Șodincă

Rezerve:Pavel, Scurtu, Grigore, Hațegan, Pesa, Rognean, Mateescu.

Arbitri: Pal Adrian, Bogdănel Alexandru, Urs George, toți din Oradea.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite