Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Materialele de construcţii de la rezervele de stat au ajuns la Brazii (FOTO)

Ajutoarele umanitare de urgență constând în materiale de construcții, provenite din rezervele de stat, au ajuns astăzi, în totalitate, în comuna Brazii și au fost predate administrației locale, care le va repartiza familiilor afectate de inundațiile catastrofale din data de 25 iunie 2023.

Materialele de construcţii de la rezervele de stat au ajuns la Brazii (FOTO)
Comentează 1

Alocarea ajutoarelor de urgență s-a făcut prin decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prezidat de prim-ministrul Marcel Ciolacu, la propunerea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad, ca urmare a solicitării Primăriei Comunei Brazii.

Materialele livrate prin Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale constau în: 10 tone de ciment, 30.000 bucăi țiglă, 20 mc de lemn ecarisat și 100 mc BCA.

 „Mulțumesc domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, domnului ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și tuturor celor care au înțeles necesitatea de a-i ajuta concret și rapid pe cetățenii cărora apa le-a distrus casele, în inundația produsă pe 25 iunie. De aici încolo administrația locală va gestiona alocarea materialelor către familiile afectate”, a declarat prefectul Toth Csaba.

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite