Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liviu Dragnea, primul mesaj după referendum. anunţul este trist

Liviu Dragnea, liderul PSD, a făcut primul anunţ în spaţiul public, la aproape 3 zile de la "dispariţía", pe fondul eşeculuui referendumului privind familia. 

Liviu Dragnea, primul mesaj după referendum. anunţul este trist
Comentează 0

Mesajul lui Liviu Dragnea este legat de comemorarea Zilei Holocaustului.

"Tragedia este permanent vie în memoria noastră, iar data de 9 octombrie, încărcată cu un simbolism aparte, ne obligă, și mai mult, pe fiecare dintre noi, să reflectăm asupra consecințelor tragice ale extremismului, ale acțiunilor discriminatorii, antisemite și rasiste," a scris Liviu Dragnea în mesajul postat pe Facebook.

"Ziua Națională de Comemorare a Victimelor Holocaustului din România rămâne o mărturie dureroasă. Nu mai putem schimba acei ani; avem însă responsabilitatea de a păstra cu grijă lecția lor. Libertatea, respectul și înțelegerea sunt valori pe care putem construi o societate sănătoasă, democratică, în deplin acord cu propria noastră identitate și cu valorile familiei europene din care facem parte," a mai scris Liviu Dragnea.

Ultima apariţíe şi declaraţie publică ale liderului PSD au avut loc sâmbătă dimineaţă, când a votat la referendumul pentru familie.     

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite