Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Unde nu este bine să plecaţi în vacanţă

Marea Britanie a rămas pe lista roşie, conform ultimei liste a ţărilor cu risc epidemiologic adoptate joi seară târziu de CNSU.

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Unde nu este bine să plecaţi în vacanţă
Comentează 0

Lista ţărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. O mutaţie genetică a variantei indiene (delta) a SARS-Cov-2, ”delta plus”, descoperită în trei state din India, plasate în alertă, îngrijorează autorităţile. Confom OMS, varianta indiană-DELTA a coronavirusului devine predominantă în lume. În consecinţă, CNSU a actualizat joi seară lista ţărilor cu probleme.

”Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se aprobă clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea și cu privire la care se instituie măsura carantinei, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre.

Art.2 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.” arată hotărârea CNSU numărul 42.

Lista ţărilor cu risc epidemiologic. Marea Britanie rămâne în zona roșie, la fel ca și destinații de vacanță populare, precum Maldive. Destinațiile de vacanță preferate ale românilor în sezonul de vară, precum Bulgaria, Turcia și Grecia, se mențin în zona verde.

Lista ţărilor cu risc epidemiologic:

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite