Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Davos, unde „progresiştii” fanatici ne cer să renunţăm la carne pentru a salva planeta, sunt la mare căutare prostituatele de lux (FOTO)

Participanţii la Forumul Economic Mondial de la Davos, care a avut loc recent, sfidează bunul-simţ. Dacă „progresiştii” fanatici ne îndeamnă să renunţăm la carne, pentru a salva planeta, că animalele poluează, nu industria, mulţi aţi participanţi merg acolo pentru a beneficia de serviciile unor prostituate de lux.

La Davos, unde „progresiştii” fanatici ne cer să renunţăm la carne pentru a salva planeta, sunt la mare căutare prostituatele de lux (FOTO)
Comentează 1

Declaraţia făcută de Jim Hagemann Snabe, preşedinte Siemens ne-a şocat prin ipocrizie. „Dacă un miliard de oameni nu ar mai consuma carne, vă spun că ar exista un impact major. Nu numai că ar avea un impact major asupra sistemului alimentar actual, dar va inspira şi inovarea unor alte sisteme alimentare. Şi eu prezic că în viitor vom avea proteine care nu provin din carne. Probabil că vor avea un gust chiar mai bun, deci nu înţeleg de ce am încerca să copiem carnea, când am putea avea un gust şi mai bun. Vor produce zero carbon şi vor fi mult mai sănătoase”, a spus şeful Siemens, conform observatornews.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Jim Hagemann Snabe uită însă că, potrivit unui studiu realizat de Greenpeace şi CE Delft, toate cursele aeriene de anul trecut către Forumul Economic de la Davos au dus la emiterea în atmosferă a 9700 tone de CO2, potrivit studiului realizat de cele două organizaţii, cantitate echivalentă cu aceea emisă timp de o săptămână de către 350.000 de autoturisme, după cum informează bursa.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Prostituată licenţiată în filosofie şi literatură germană

Forumul Economic Mondial de la Davos reunește nu numai oameni de afaceri, deținători de fonduri, politicieni și experți de toate felurile, ci și o altă categorie de persoane implicate activ în viața summitului – prostituatele, scrie comisarul.ro.

Potrivit sursei, unul dintre participanții la conferință, care a venit din SUA pentru a munci, a descris o parte din logistica cu prostituatele. Potrivit acestuia, agențiile de escortă din toată Europa trimit fete aici cu trenuri, avioane, mașini, uneori chiar cu elicoptere. De multe ori, agenția închiriază camere de hotel, cazează fetele acolo și, din motive de siguranță, acestea nu părăsesc incinta până când nu vine comanda: „Apoi îl întrețin pe client timp de câteva ore și se întorc la locul lor, așteptând următorul apel.”

Există şi prostituate „de teren”, iar afacerile lor sunt în plină ascensiune. La Davos este suficient să arăți spre tavan într-un bar pentru a comanda sex.

„Davos este despre putere, bani și sex, iar toate trei fac casă bună. Am un client obișnuit și m-a rugat să mă întâlnesc cu el la Davos, deoarece participa. I-am spus că sunt în Germania, dar el mi-a aranjat zboruri și o mașină. Am stat într-un hotel frumos din Davos, am băut șampanie și am mâncat mese fabuloase. I-am oferit ceea ce a cerut și a fost foarte mulțumit. Îmi place munca mea și nu e vorba doar de a sta întinsă pe spate, ci și de a ajuta pe cineva să se relaxeze și să se destindă ... dar chiar nu vă puteți aștepta să vă spun cine este clientul meu”, povesteşte una dintre fete, care susţine că este licenţiată în filosofie şi literatură germană.

Intraţi AICI pentru detalii şi FOTO.

Sursa foto:bloomberg.com

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite