Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă: "Cineva se uită prea mult la filme cu mafioţi!"

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii în direct, de la Sofia, unde are loc reuniunea informală a Consiliului European. Acesta a lansat un nou atac la Guvernul Dăncilă, dar şi către Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvernul Dăncilă:
Comentează 0

Klaus Iohannis a lansat un atac din nou, către Guvernul Dăncilă: "Colaborarea în politica externă nu e opţională! E obligatorie! România va fi puternică doar dacă va vorbi pe o singură voce", a spus preşedintele.

"Nu a fost nici război, nu a fost nici pace. A veghea nu inseamna sa stai pasiv, sa asist pana cand dam cu oiştea în gard", a spus Klaus Iohannnis, despre relaţia dintre palate.

Acesta a mai subliniat că abordarea lui Dăncilă şi Dragnea, de a merge în Israel, fără să se consulte cu el, dăunează grav României:

"Aceste discuţii trebuie sa se desfăşoare între noi, în România. Ce am criticat eu a fost că au mers în Israel, şi nu m-au consultat, nu s-au consultat cu specialiştii în politică externă. Aici nu este vorba că nu este frumos, că nu se face, că nu au dat dovadă de o educaţie selectă, dar o astfel de abordare dăunează grav României"

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite