Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Joi avea 72 kg, iar duminică a ajuns la 67. Totul datorită acestei băuturi ușor de preparat

Pătrunjelul este frecvent utilizat pentru a îmbunătăți gustul diferitelor feluri de mâncare, dar știai că această plantă stimulează și sănătatea și te ajută în lupta cu kilogramele? Pătrunjelul este un diuretic puternic, așa că dacă vrei să slăbești, ar trebui să încerci să bei ceai de pătrunjel.

Joi avea 72 kg, iar duminică a ajuns la 67. Totul datorită acestei băuturi ușor de preparat
Comentează 0

Fiind un diuretic puternic, pătrunjelul ajută la eliminarea toxinelor, bacteriilor și substanțelor nocive din organism. Este, de asemenea, un antioxidant eficient care neutralizează efectele radicalilor liberi, reducând astfel riscul de boli grave, cum ar fi cancerul.

Ingrediente:

5 fire tocate de pătrunjel
1 l apă

Indicații:

Începe prin a adăuga pătrunjelul tocat într-un litru de apă clocotită. Luați de pe foc, apoi lăsați de 20 de minute pentru ca ingredientele să se amestece bine. Se strecoară și se bea! Fiind un diuretic puternic, pătrunjelul ajută la eliminarea toxinelor, bacteriilor și substanțelor nocive din organism. Este, de asemenea, un antioxidant eficient care neutralizează efectele radicalilor liberi, reducând astfel riscul de boli grave, cum ar fi cancerul.

Doza zilnică recomandată pentru ceai de patrunjel este un litru. Cu toate că aceasta rețetă este extrem de benefică, încercați să nu exagerați cu ea. Veți vedea cum numai după câteva zile, veți slăbi mai bine de 5 kilograme.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite