Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Invitație la „Noaptea Bibliotecii Arădene”

Invitație la „Noaptea Bibliotecii Arădene”
Comentează 1

Vineri, 06 octombrie 2023, începând cu orele 17:00, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, cu sprijinul Consiliului Județean Arad, organizează „Noaptea Bibliotecii Arădene”, prilej de a celebra cartea și lectura ca elemente fundamentale ale cunoașterii. Biblioteca este una dintre cele mai mari resurse pe care omenirea le deține, un univers al înțelepciunii, cu un farmec aparte, cu mirosul paginilor de carte, cu istorii fascinante, un adevărat templu ce trebuie întotdeauna să aibă porțile deschise, cu bibliotecari ce au misiunea de a fi adevărate călăuze ale cunoașterii.

Expoziții de volume rare și prețioase, lansare de carte, lectură pentru cei mari și mici, literatură și poezie, muzică, pictură și multe alte activități atractive vă așteaptă să petreceți o seară culturală minunată alături de bibliotecarii arădeni, în compania unei cărți dragi sufletului.

Vă așteptăm la „Noaptea Bibliotecii Arădene” - toate secțiile vor fi deschise pentru public, iar înscrierea cititorilor este gratuită!

Desfășurător acțiuni Noaptea Bibliotecii Arădene 

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite