Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incredibil! Gigant fotografiat din avion în 1942

Incredibil! Gigant fotografiat din avion în 1942
Comentează 0

În 1942, echipajul zborului american RAF a realizat o fotografie spectaculoasă, care înfățișează un gigant. Fotografia a stârnit numeroase controverse printre pasionații de mistere. După cum ne informează textele străvechi, giganții au fost stăpânii Terrei cu zeci de mii de ani în urmă. Acest fenomen a fost oprit prin crearea artificială a Potopului. De asemenea, Biblia descrie cu lux de amănunte faptul că giganții au fost specia premergătoare omului modern. Imediat după Potop, zeii creatori au coborât pe Terra și au modificat genetic omul de Neaderthal și astfel au creat omul modern.

La începutul anului 1942, echipajul zborului american RAF a fost martorul uni eveniment straniu. Un gigant a apărut la orizont și părea să meargă nestingherit pe Pământ. Era atât de mare încât se vedea perfect din avion. Echipajul a realizat mai multe fotografii cu gigantul pentru a consemna faptul misterios.

Aceste fotografii au fost predate serviciilor secrete și astfel s-a format un nou caz clasat precum secret. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest eveniment straniu, dar după cum se poate observa și din fotografia alăturată, gigantul este de-a dreptul șocant de mare. Odată ce fotografia a fost făcută publică, a stârnit numeroase controverse. S-au găsit numeroși specialiști care au susținut că această fotografie nu este reală, dar întrebarea este dacă fotografiile puteau fi falsificate cu tehnologia existentă în 1942? Probabil că nu, și atunci cum se poate explica existența acestui gigant, care părea să calce pe culmile pline de zăpadă?

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite