Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte

Află ce îţi pregătesc astrele pentru prima lună a lui 2023 şi vezi cum să atragi norocul de partea ta! Citește horoscopul lunii ianuarie și pregătește-te pentru ce va urma!

Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte
Comentează 0

Mercur continuă să fie retrograd până pe 18 ianuarie. Iată cum va fi luna ianuarie pentru fiecare zodie.

Berbec 

Mantra lunii ianuarie pentru Berbeci va fi ”după muncă, și răsplată”. Așa cum vei munci, așa cum te vei dedica, așa cum vei investi, pe măsură vei fi și recompensat. Focusează-te pe propriile tale puteri și cunoștințe și vei avea numai de câștigat. Ai încredere în tine și ascultă-ți instinctul atunci când vine vorba despre noi proiecte și câștiguri. Cu alte cuvinte, mergi pe mâna ta, nu vei da greș! 

În dragoste, începi anul în cel mai bun mod cu putință! Armonia domnește în cuplul tău, dar provocarea supremă este menținerea ei. Trebuie să ai grijă și să fii atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine. Mercur va fi retrograd până pe 18 ianuarie și lucrurile nu vor merge chiar ca unse.

Tocmai de aceea trebuie să ai grijă și, foarte important, să nu faci caz din orice. Micile necazuri, întârzieri, neînțelegeri fac parte din ”talentele” lui Mercur retrograd și nu trebuie să le dai apă la moară.

Dacă ești singur/ă și în căutarea ”acelei persoane”, prima parte a lunii e departe de a fi prea plăcută. Mercur retrograd își face de cap și în sectorul tău amoros, așa că cel mai bine ar fi să te axezi pe alte lucruri care sunt importante pentru tine și să ai răbdare. După 18 ianuarie, când Mercur schimbă macazul, viața ta sentimentală va cunoaște o înflorire spectaculoasă. Trebuie doar să fii pregătit/ă pentru asta!

Taur

Nu te-ai dat niciodată în spate de la muncă, nu te-a speriat niciodată munca și ai fost mereu de părere că numai așa poți ajunge și la câștiguri substanțiale - prin multă muncă.

Ianuarie începe, pentru tine, cu multă poftă de muncă și noi proiecte. Vei avea ceva întârzieri în privința veniturilor, dar banii vor veni spre tine la finalul lunii. Trebuie doar să ai răbdare!

Mercur retrograd aduce umbre și în viața de cuplu. Apar mici neînțelegeri pe teme mărunte, dar care au puterea de a vă afecta la cel mai profund nivel. E important să mențineți un nivel ridicat de comunicare, grijă și atenție la partener/parteneră pentru a evita evenimente neplăcute. După 18 ianuarie lucrurile vor reveni la normal.

Nativii sunt printre cei care vor resimți destul de tare influența lui Mercur retrograd, mai ales în prima săptămână a lunii ianuarie. Orice acțiune ați iniția în prima jumătate a lunii se va dovedi sortită eșecului, așa că cel mai bine ar fi să folosești acest timp în interes propriu, pentru dezvoltare personală.

Numai așa vei simți că nu e timp pierdut. Finalul lunii ianuarie te va găsi în mare formă. Ultimele zile ale lunii vor fi de neuitat!

Gemeni

Ești extrem de preocupat/ă de aspectul financiar. Ai nevoie de bani sau strângi bani pentru un proiect personal (vacanță sau reamenajarea locuinței) și lucrurile nu merg așa cum îți dorești, iar asta te scoate un pic de pe șine. Trebuie să-ți stabilești obiective reale și să-ți respecți întocmai toate punctele-cheie ca să ajungi acolo unde îți dorești. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie este planificarea.

Mercur retrograd te afectează la fiecare nivel al ființei tale și viața de cuplu este un aspect în care impactul poate fi dramatic. Ai îndoieli în privința partenerului/partenerei mai mult ca niciodată. Fără o gestionare corectă a acestei probleme, puteți ajunge la o criză majoră, peste care puteți trece, dar asta nu înseamnă că nu va lăsa urme. 

Unele cupluri pot ajunge chiar la despărțire. Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc considerabil spre finalul lunii. Răbdarea este cuvântul-cheie al acestei perioade.

Nativii singuri încep anul cu planuri mari, vor o schimbare la nivel personal a modului în care acționează. Ajungi la concluzia că faptul că ești singur/ă este o consecință a comportamentului tău și vrei să faci mici schimbări. În primul rând, îți vor prinde bine și pe alte planuri și e indicat să fii deschis/ă spre schimbare. Spre finalul lunii vei avea ocazia să și ”exersezi” aceste mici schimbări, când vei cunoaște pe cineva nou și va trebui să treci la acțiune.

Rac

Luna ianuarie începe bine pentru Raci și marchează un început bun și pentru 2023. Deși Mercur e retrograd și apar schimbări bruște, vei reuși să faci din acestea un avantaj și să orchestrezi totul în favoarea ta. Vei cunoaște succesul pe plan financiar în această primă lună din an, iar asta îți va defini strategia pentru următoarele.

Iubești cu toată ființa ta și dai dovadă de cea mai mare putere de sacrificiu pentru persoana de lângă tine, dar în cuplu este nevoie de doi. Nu poți face tu singur/ă totul, cuplul se bazează pe două persoane. Te vei simți singur/ă și abandonat/ă la începutul lunii. Vei avea impresia că totul stă pe umerii tăi, iar partenerul/partenera îți sporește această impresie.

Dacă analizezi cu atenție, ai să vezi cum stau lucrurile, de fapt, și să ai o discuție cel/cea alături de care ai pornit la drum.

Racii singuri se bucură de succes la sexul opus și ar trebui să aprecieze asta.

Prima parte a lunii va fi destul de dificilă, iar Mercur retrograd nu dă voie relațiilor să se dezvolte sănătos, așa că cel mai bine e să lași lucrurile în voia lor și să-ți stăpânești tendința de a prelua inițiativa cu hotărâre. E mai înțelept să aștepti. Ultima parte a lunii va fi dedicată deciziilor legate de o persoană pe care au cunoscut-o recent: îi dai sau nu o șansă?

Leu

Leii încep anul în forță, debordând de energie și de idei noi. Cu puțină disciplină, nimic nu le poate sta în cale. Vor fi de neoprit atunci când stabilesc un scop. Apar noi oportunități de colaborare, noi câmpuri de explorat și accepți provocările fără a sta pe gânduri. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie pentru lei este curajul.

Pe plan sentimental, Leii care sunt într-o relație trec printr-o etapă care are menirea de a reașeza lucrurile din temelii.

Mercur retrograd te atinge și pe tine și aduce pe masă schimbări care necesită discuții complicate. Decizi să fii extrem de sincer/ă în privința termenilor acestei relații, îți spui cu nonșalanță așteptările, la fel cum îți expui și oferta. Știi cu ce vii în această relație și știi ce vrei, iar pentru tine lucrurile par simple. E important de văzut și care este părerea

partenerului/partenerei. Vă va prinde bine această discuție pentru că lucrurile par să se sudeze între voi. Finalul lunii vă rezervă câteva zile magice.

Leii singuri au un start dificil în dragoste în ianuarie. Sărbătorile i-au atras spre melancolie și ianuarie începe cu o perioadă în care îți dedici timpul analizei trecutului. Este un exercițiu util de fiecare dată și îți va prinde bine pentru viitor.

Finalul lunii ianuarie îți rezervă surprize. S-ar putea să cunoști pe cineva și luna iubirii să te găsească cu fluturi în stomac.

Fecioară

Este luna polițelor plătite pentru Fecioare. Tot ce a rămas netaxat din trecut, vei compensa acum. Apar schimbări la locul de muncă și este momentul tău. Vei beneficia din plin de pe urma acestor schimbări, vei avansa în carieră și vei avea ocazia și să-ți privești în ochii oamenii care ți-au pus piedici în trecut.

Pe plan sentimental, viața ta e cam zbuciumată la începutul anului. Unii nativi se gândesc serios să facă următorul pas în relație, pe când alții au nevoie să discute din nou termenii relației și asta îi va duce în ape tulburi. Mercur retrograd are talentul de a scoate secrete la suprafață și aceste discuții nu fac decât să scoată la iveală lucruri deranjante.

În orice caz, această discuție trebuie să aibă loc pentru a clarifica direcția în care se îndreaptă relația ta.

Dacă ești singur/ă și în căutarea sufletului pereche, s-ar putea să ai surpriza să-l descoperi pe lângă tine. Este vorba despre o persoană care era demult în anturajul tău, dar nu privit-o niciodată cu alți ochi. De data aceasta, alți ochi ți se deschid și vei fi uimit/ă de compatibilitatea dintre voi. 

Balanță

Balanțele au noroc pe plan financiar în această lună. Totul le merge din plin și, fără să investească prea mult efort, banii vin spre ei. Nu ar trebui să te culci pe o ureche și să începi să crezi că așa va fi mereu. Bucură-te de acest moment, dar păstrează-ți rațiunea!

Pe plan sentimental, Balanțele care sunt implicate într-o relație au de trecut câteva obstacole. Mercur retrograd este un maestru al schimbărilor bruște și secretelor scoase la iveală, așa că, în cuplul tău, s-ar putea să apară abia acum o situație din trecut pe care o considerai încheiată. Fie este vorba de o aventură a ta sau a partenerului/partenerei, fie despre niște bani cheltuiți în mod eronat, cert e că aceste lucruri se află acum și atmosfera nu va fi deloc plăcută.

Spre finalul lunii, lucrurile vor începe să se liniștească încet-încet.

Balanțele singure au parte de surprize frumoase provenite din situații neplăcute. O avarie, o ceartă, un accident sau o schimbare de planuri de la începutul lunii s-ar putea să te conducă spre o persoană nouă, de care vei fi uimit/ă și te vei lăsa cucerit/ă.

Scorpion

Scorpionii au un conflict major la locul de muncă în această lună, din care câștigă pe o parte și pierd pe alta.  Cu puțină atenție și diplomație, poți transforma și pierdea în căștig, dar trebuie să ai grijă la toate detaliile dacă vrei să faci asta pentru a nu avea de suferit pe termen lung.

În viața de cuplu, ai de traversat o perioadă destul de grea și cu multe piedici, dar ești favorizat de astre, așa că orice conflict ai avea, se va încheia în favoarea ta. 

Partenerul/partenera va avea să-ți reproșeze lucruri din trecut și asta nu îți va face deloc bine pentru că tu nu ești omul trecutului, ție nu îți place să trăiești în trecut. Vei reuși să-l/o faci să înțeleagă că aceste discuții sunt inutile și pacea va reveni între voi.

Scorpionii singuri sunt orientați spre succes și caută o persoană alături de care să evolueze, poate chiar una care să-i ajute substanțial în această evoluție. Practic, caută o partidă bună cu care să câștige pe toate planurile.

Săgetător

Începi anul cu entuziasm și cu promisiunea către tine că nu vei repeta greșelile trecutului. Unul dintre colegi îți îngreunează situația la locul de muncă pe care le vei înțelege în timp.

E important să rămâi focusat/ă pe ceea ce ai de făcut și să-ți atingi obiectivele. 

Pe plan sentimental, unele probleme din familie se resfrâng și în viața de cuplu și asta strică atmosfera și duce la discuții neplăcute cu partenerul/partenera. Mercur retrograd vine cu schimbări bruște și vești zguduitoare și va trebui să faceți față acestor provocări. Pentru voi, ianuarie va fi luna compromisului dacă vă doriți ca relația să meargă mai departe.

Săgetătorii care sunt singuri și în căutarea persoanei potrivite sunt dispuși să caute oriunde, dar persoana potrivită pentru ei nu se află acolo unde cred ei că ar fi. Finalul lunii le rezervă unora dintre nativi o surpriză de proporții și le scoate în care sufletul pereche atunci când se așteaptă cel mai puțin. 

Capricorn

Luna ianuarie este luna ta, din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan financiar! Recunoașterea întregii munci vine acum și te bucură nespus. În plus, banul la ban trage. Câștigurile de acum generează alte câștiguri. Vei începe anul cum nu se poate mai bine!

În viața cuplu, în prima parte a lunii, Capricornii se simt neînțeleși și de aici apar discuții în contradictoriu cu partenerul/partenera, discuții care nu-i sunt deloc pe plac Capricornului. Vrea ca persoana de lângă el să fie prima care îl înțelege cel mai bine, iar în situația de față nu se întâmplă asta și se simte complet abandonat. 

Spre finalul lunii, lucrurile încep să se îmbunătățească și pare să ajungeți din nou la un numitor comun.

Capricornii singuri sunt nestatornici, deși caută cu disperare statornicia. Mercur retrograd le aduce ceva probleme în viața personală și le îngreunează căutările, dar au parte de distracție și asta e ceea ce îi satisface.

Vărsător

Schimbarea este cuvântul-cheie al lunii ianuarie pentru tine. Trebuie să iei o decizie în privința jobului și asta va produce schimbări. Cu o analiză atentă, sinceră și amănunțită, poți alege varianta care să-ți schimbe viața - să-ți dea un restart în carieră și să-și și crească substanțial veniturile.

În viața de cuplu, se apropie momentul unei decizii, iar Mercur retrograd duce la un nivel superior acest aspect.

O schimbare majoră e pe cale să se întâmple în viața Vărsătorilor, iar aceasta poate afecta profund relația dintre voi. Din păcate, nu aveți cum să o evitați. Tot ceea ce puteți face este să încercați să o faceți cât mai ușoară - o comunicare deschisă între voi, poate fi de ajutor. Important e să vă păstrați calmul.

Vărsătorii singuri traversează o perioadă dominată de confuzie. Începutul de lună este greoi, iar Mercur retrograd nu face decât să pună bețe-n roate. În a doua jumătate a lunii, pare să-ți revină și cheful de viață și să ți se clarifice și așteptările pe care le ai.

Nu uita că pentru a găsi ceea ce-ți dorești, trebuie să știi exact ce-ți dorești!

Pești

Luna începe cu vești bune pentru tine, mai ales dacă ai fost întreprinzător/întreprinzătoare în trecut. La locul de muncă, aștepți o mărire de salariu pe care ai solicitat-o de prea mult timp și se pare că întârzie să apară, dar primești asigurarea fermă că se va întâmpla.

Pe plan sentimental, în viața de cuplu domnește liniștea, dar exact asta pare să nu te mulțumească. Te gândești serios, de ceva timp, dacă ai făcut alegerea corectă în privința persoanei care e lângă tine acum. Ai mari îndoieli legate de viitorul vostru împreună și vrei să reglezi lucrurile.

Sfatul astrelor este să nu iei decizii cu Mercur retrograd, așa că încearcă să ai răbdare.

Peștii singuri au parte de surprize plăcute pe plan sentimental abia din a doua jumătate a lunii. Persoane interesante le ies în cale la tot pasul așa că tot ceea ce trebuie să facă este să aleagă și să-și încerce norocul.

Sursa: eva.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite