Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ghiocelul şi „Scufiţa Roşie”

Ghiocelul şi „Scufiţa Roşie”
Comentează 0

Centrul de Terapie și Recuperare pentru Copii “Ghiocelul“ aparținând D.G.A.S.P.C. Arad a fost pentru o zi gazda unei inedite competiții sportive adaptate persoanelor cu dizabilități locomotorii. Inițiativa a aparținut voluntarilor străini găzduiți de către Organizația Tinerilor cu Inițiativă.
 
Participanții au concurat în probe precum aruncatul la coș, popice sau alte jocuri distractive adaptate lor. Mai mult, voluntarii au jucat o piesă de teatru adaptată după basmul “Scufița Roșie“, în care lupul s-a dovedit a fi prietenul copiilor. Pe parcursul evenimentului, participanții s-au bucurat de talentul voluntarilor în ceea ce privește pictura pe față care, pe lângă jocurile cu mingea, a fost una dintre cele mai îndrăgite activități.
 
“Aceste evenimente sunt bine venite, oferind noi oportunități beneficiarilor centrului nostru. Mulțumim voluntarilor străini pentru munca și dăruirea lor în ceea ce privește organizarea acestui eveniment care a adus bucurie în sufletele copiilor”, a declarat D-na Nicoleta Barbu, directoarea centrului.
 
La acestă întâlnire au luat parte beneficiari ai centrului mai sus menționat dar și alți voluntari, copii, membri ai familiilor și personalul centrelor. Organizatorii, 7 voluntari din Italia, Cehia, Spania și Macedonia și-au dorit să organizeze acest concurs că o activitate prin care să marcheze apropierea finalului celui de-al doilea stagiu al proiectului “Temerarii”, finanțat de către Comisia Europeană prin Programul Erasmus+.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite