Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă a solicitat Comisiei Europene să facă toate demersurile pentru a nu amâna și mai mult integrarea României și a Bulgariei în Schengen

Europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă (PNL/PPE) a prezentat, în calitate de raportor, în cadrul şedinţei de astăzi a Comisiei pentru transport și turism din Parlamentul European, prioritățile și cerințele PPE Creștin-Democrat pentru bugetul UE aferent anului 2024 în aceste domenii extrem de importante.

Falcă a solicitat Comisiei Europene să facă toate demersurile pentru a nu amâna și mai mult integrarea României și a Bulgariei în Schengen
Comentează 0

„În primul rând, am solicitat Comisiei Europene să facă toate demersurile ce țin de ea pentru a nu amâna și mai mult integrarea României și a Bulgariei în spațiul Schengen și pentru a asigura o conexiune de transport fără întreruperi între Estul și Vestul Europei.

M-am referit de asemenea la rolul autorităților locale în gestionarea mobilității urbane sau a conexiunilor atât pentru pasageri, cât și pentru marfă. Orașele și regiunile trebuie să joace un rol mai important în TEN-T. De aceea, am solicitat azi Comisiei Europene sprijin financiar pentru investițiile în mobilitate urbană durabilă atât în UE, investiții de care trebuie să beneficieze și autoritățile locale din România”, a scris pe Facebook europarlamentarul arădean.

Sursa foto: Facebook Gheorghe Falcă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite