Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Examen în Polivalentă pentru galben-albastre. Bulj: "Anticipăm un meci greu". Tavic: "Vom face tot posibilul să câștigăm"

Examen în Polivalentă pentru galben-albastre. Bulj:
Comentează 1

În urmă cu aproape 3 luni FCC ICIM Arad, în căutarea identităţii la acea dată, pierdea de o manieră categorică la Alexandria, 45-79. De atunci însă trupa lui Bogdan Bulj a revenit pe o linie de plutire, pierzând doar cu Sepsi Sf. Gheorghe, şi mai apoi, la mare luptă cu Satu Mare, primele două clasate în Liga Naţională. Mâine, de la ora 18, în Polivalentă e vremea revanşei cu Alexandria. O echipă solidă, cu rezultate excelente, ce îi asigură podiumul la ora actuală. Un meci foarte, DAR FOARTE, important pentru arădence, care în cazul un succes rămân în cărţi pe un loc 5 la finalul primei faze a sezonului. 

"Anticipăm un meci greu, dar important în economia sezonului. Alexandria a jucat foarte bine până acum. Nu au făcut mari schimbări de lot deci au avantajul continuităţii, şi asta se vede în rezultatele lor. Cred că vom face faţă cu brio acestui duel, sper într-un spectacol baschetbalistic, şi sper că suporterii ne vor ajuta să ne impunem", spune antrenorul Bogdan Bulj.

"Va fi cu siguranţă un duel dificil, Alexandria joacă un baschet oarecum neobişnuit. Trebuie concentrare maximă să le contracarăm punctele forte, şi să ne facem jocul nostru obişnuit atât în apărare cât şi în atac. Avem avantajul terenului propriu, şi îmi doresc să avem alături de noi cât mai mulţi suporteri, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. Așteptăm cu nerăbdare jocul și vom face tot posibilul să-l câștigăm", spune şi una dintre cele mai constante jucătoare ale Aradului în acest sezon, Matea Tavic.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite