Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Erico și Balauru erau de-ajuns pentru a obține acest egal

Erico și Balauru erau de-ajuns pentru a obține acest egal
Comentează 1

Poate , puțin și cu ajutorul lui Shlyakov , cei doi jucători menționați în titlu puteau , liniștit, să obțină un punct în întâlnirea cu FC Botoșani. Un FC Botoșani care, în urma meciului de la Arad , nu a demonstrat în nici un moment că merită locul pe care-l ocupă în acest moment , în clasament.

Poate nu scriam aceste fraze, dacă arbitrul întâlnirii, Florian Andrei ar fi acordat, pe drept, un penalty la hențul lui Antal. Poate atunci, meciul lua o altă turnură favorabilă moldovenilor. Din fericire sau …din contră, ocaziile cele mai mari de a marca le-au avut jucătorii de la UTA. Însă...atâta se poate deocamdată. Fără Adrian Petre( ciudat mod de-al opri să joace) , un Adrian Petre care trebuie să demonstreze că fanii arădeni nu degeaba speră să fie el salvatorul înaintării. Dar să nu fie speranțe deșarte precum cele trăite după aducerea lui Hora. Fără Albu și Iacob ( din fericire supliniți cu brio de Ilie și Balauru) , fără o linie de mijloc tehnică și stăpână pe ea, un mijloc ce a transmis pase dese la câțiva metri de ghetele coechipierilor lor, UTA nu putea obține mai mult decât acest punct.

A fost o remiză care mai mult ne-a dezamăgit că nu am putut să atacăm locurile din play-off decât să ne bucure că vom avea o situație călduță în sezonul play-out. O remiză de ” ros unghiile” de ciudă, de frustrare. Pentru că , în general vorbind, UTA are față de play-off făcând comparație cu multe alte colege de-ale ei din Liga I.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite